We hebben voor de komende weken een overzicht gemaakt van de activiteiten. Het is handig deze voor een opkomst door te nemen, zodat uw zoon of dochter geschikt gekleed naar de opkomst komt. De leiding kan beslissen een programma aan te passen aan onverwachte omstandigheden.
Opkomst van 10.45-12.30 uur tenzij anders aangegeven.

08-06 Varen met proffessor Plof en doen proefjes met het water. (Mits het mooi weer is e.a. leuke spelletjes binnen doen)
15-06 Neem een hamer mee, want we gaan iets moois timmeren voor vaderdag.
22-06 Varen met Keet Kleur en kijken welke kleuren we kunnen vinden en mee kunnen nemen. (Mits het mooi weer is e.a. leuke spelletjes binnen doen)
29-06 Varen met Rebbel en beestjes vangen wat in het water leeft. (Mits het mooi weer is e.a. leuke spelletjes binnen doen)

06-07
 Laatste opkomst in de Linnaeushof. Ga mee en geef je op voor 29 juni. Klik hier voor meer informatie.
13-07 t/m 25/8 Fijne vakantie allemaal!

AUGUSTUS
31-08 Gezellig! De eerste opkomst gaat weer van start.

Voor vragen of afmelden van uw zoon of dochter:
WhatsApp 06-28114804

Groetjes van de beverleiding,
Keet Kleur (Amanda), Professor Plof (Joran), Steven Stroom (Stefan),Sterre Stroom (Laura), Noa (Tamara) en Rebbel (Jacqueline)