De bevers (meisjes + jongens 4,5 t/m 7 jaar) hebben elke zaterdag opkomst van 10.45-12.30 uur. Bij evt. wijziging zie je dit hieronder. Het is handig deze voor een opkomst door te nemen, zodat uw zoon of dochter geschikt gekleed naar de opkomst komt. De leiding kan beslissen een programma aan te passen aan onverwachte omstandigheden.

02-07 Met goed weer gaan we waterspelletjes doen.
09-07 Geen opkomst, maar een dagje Linneaushof. Meer informatie over deze dag heb je inmiddels gekregen.
16-07 t/m 27-8 Is er vanwege de zomervakantie GEEN opkomst.

Groetjes van de beverleiding,
Professor Plof (Joran), Steven Stroom (Stefan),Sterre Stroom (Madelief), Noa (Tamara), Rebbel (Serra) en Rozemarijn (Anna).