Programma

We hebben voor de komende weken een overzicht gemaakt van de activiteiten. Het is handig deze voor een opkomst door te nemen, zodat uw zoon of dochter geschikt gekleed naar de opkomst komt. De leiding kan beslissen een programma aan te passen aan onverwachte omstandigheden. 
Opkomst van 10.45-12.30 uur tenzij anders aangegeven.

FEBRUARI
16-02 We gaan met z’n allen (bevers, welpen, dolfijnen, gidsen, verkenners, wilde vaart en leiding) op zaterdag 16 februari zwemmen in het zwembad de Waterlelie, Dreef 7 te Aalsmeer van 15.00-16.00 uur. We zijn om 14.45 uur aanwezig in de hal van het zwembad en rond 16.15 uur krijgt iedereen een ijsje en kan je opgehaald worden. 
- De kosten zijn 3 euro p.p. voor het zwemmen en een ijsje. (Graag gepast betalen). 
- Kinderen zonder zwemdiploma moeten 1 op 1 begeleid worden door een volwassene (papa of mama, zij betalen ook 3 euro). 
- Ben je er niet? Graag afmelden bij de eigen leiding. 
- Op deze dag mag je ook een vriend(in) meenemen (zij betalen ook 3 euro).

23-02 Geen opkomst i.v.m. voorjaarsvakantie

MAART
02-03
 Carnavalfeestje! Iedereen komt verkleed, want het is carnaval. We maken er een gezellig feestje van...
09-03 Vandaag komt er bij ons een beverleiding van een andere groep bij ons kijken (stage lopen). We gaan met haar leuke dingen doen, maar wat? Dat is nog een verrassing
16-03 Noa heeft een spannende escaperoom gemaakt. We gaan proberen om alle puzzels op te lossen.
23-03 Op wereldreis met Sterre Stroom. We gaan bijv. naar China en proberen met stokjes smarties te eten. Zou dat lukken?
30-03 Pas op! Er is in het clubhuis een grote web gemaakt met allemaal touwen. Zouden de bevers er tussendoor kunnen kruipen, zonder de touwen aan te raken? Keet Kleur ga je helpen.

APRIL
06-04 
Weet jij veel van dieren? Want Rebbel neemt je mee naar de dierenboerderij Boerenvreugd. We verzamelen bij de Beethovenlaan 118 Aalsmeer om 10.45 uur en om 12.30 uur kan je weer opgehaald worden.
13-04 Het is feest op deze dag, want de leiding viert z’n verjaardag! Dus we gaan een taartje eten, ballonnen opblazen, slingers ophangen en gezellige spelletjes doen.
20-04 Paasopkomst. O jee, de paashaas heeft de eieren verstopt. Zouden wij alle eitjes kunnen vinden? Steven Stoom gaat je daarbij helpen. Misschien maken we er een mooie speurtocht van...
27-04 Geen opkomst i.v.m. Koningsdag

MEI
04-05
 Geen opkomst i.v.m. meivakantie
11-05 Vandaag zijn we creatief, want we gaan iets moois maken voor moederdag 
18-05 Professor Plof gaat een ontploffing doen in de vuurkuil. Hopelijk gaat dat goed... en zo niet dan gaan we gebruik maken van het vuurtje. Mmm misschien wel broodjes bakken
25-05 Beverdoedag. Samen spelen met andere bevers uit de regio. T.z.t. krijg je meer info over.

JUNI
01-06 
Geen opkomst i.v.m Hike
08-06 Varen met proffessor Plof en doen proefjes met het water. (Mits het mooi weer is e.a. leuke spelletjes binnen doen)
15-06 Neem een hamer mee, want we gaan iets moois timmeren voor vaderdag.
22-06 Varen met Keet Kleur en kijken welke kleuren we kunnen vinden en mee kunnen nemen. (Mits het mooi weer is e.a. leuke spelletjes binnen doen)
29-06 Varen met Rebbel en beestjes vangen wat in het water leeft. (Mits het mooi weer is e.a. leuke spelletjes binnen doen)

JULI
06-07
 Linnaeushof. T.z.t. krijg je meer info over.

Voor vragen of afmelden van uw zoon of dochter:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
WhatsApp 06-28114804

Groetjes van de beverleiding,
Keet Kleur (Amanda), Professor Plof (Joran), Steven Stroom (Stefan),Sterre Stroom (Laura), Noa (Tamara) en Rebbel (Jacqueline)


De beverleiding zoekt nog vrijwilligers om leiding te worden. 
Ben jij actief en vind je het leuk om met kinderen te werken?
Kom dan een keertje kijken of meld je aan bij bovenstaand mailadres.


 

Leiding gevraagd!

Scoutinggroep Wiol & Willem Barendsz. Zoekt actieve leiding voor diverse speltakken. De tijden hangen af van de opkomst van de groep en de leeftijd waarmee je aan de slag wilt. Het gaat in principe om de vrijdagavond, zaterdagochtend of -middag. Leiding geven bij de Scouting is een leuke en gezellige vrijetijdsbesteding zowel met de kinderen als de overige leiding binnen de groep! Voor verdere informatie via het contactformulier

Oud papier en oud frituurvet

Als je nog oud papier hebt, kun je dit altijd in 1 van de 2 blauwe containers bij het voorste clubhuis deponeren. Ook uw gebruikte frituurvet (in plastic flessen) kunt u deponeren in de gele container.

Giften en schenkingen

Wilt u Scouting Wiol en Willem Barendsz. een warm hart toedragen? dan kunt u vrijwillig geld storten op onze rekening
NL11 INGB 0005843490 tnv Wiol en Willembarendsz Aalsmeer. Uw gift komt ten goede aan de uitvoering of ondersteuning van de scouting activiteiten. We kunnen het heel goed gebruiken en bijvoorbaat dank voor uw gebaar.