De dolfijnen hebben opkomsten op zaterdag van 10.30-12.30 uur, mits anders aangegeven...

8 december: We gaan onszelf even lekker verwennen, en houden een spa dag. Neem je nagellakjes, maskertjes en andere poedertjes en spulletjes mee.
15 december: Ook de kerst komt er weer aan, dus we houden een overheerlijk kerstontbijt. Neem graag een gerechtje mee voor +/- 4 personen, zodat we samen kunnen gaan genieten van een heerlijk en feestelijk maal.
22 december tot 5 januari: kerstvakantie, dus geen opkomsten
12 januari: Geen opkomst maar wel een Boerenkoolfeest in Dorpshuis de Reede in Rijsenhout van 17.00-19.00 uur. Klik hier voor de uitnodiging!
19 januari: We gaan alles leren over en van Hathi deze opkomst.
26 januari: We gaan alles leren over en van Bagheera deze opkomst.
2 februari: We gaan alles leren over en van Raksha deze opkomst.
9 februari: We gaan alles leren over en van Baloe deze opkomst.
16 februari: We gaan met de gehele WWB zwemmen in de Waterlelie te Aalsmeer. De tijden voor het zwemmen is van 15:00 tot 16:30.
23 februari: Het voorjaar komt er weer aan, dus we maken een mooie voorjaars knutsel.

Noteer in je agenda:
20-04 t/m 03-05 2019 Dolfijnenkamp