Programma

De dolfijnen hebben opkomsten op zaterdag van 10.30-12.30 uur, mits anders aangegeven...

8 december: We gaan onszelf even lekker verwennen, en houden een spa dag. Neem je nagellakjes, maskertjes en andere poedertjes en spulletjes mee.
15 december: Ook de kerst komt er weer aan, dus we houden een overheerlijk kerstontbijt. Neem graag een gerechtje mee voor +/- 4 personen, zodat we samen kunnen gaan genieten van een heerlijk en feestelijk maal.
22 december tot 5 januari: kerstvakantie, dus geen opkomsten
12 januari: Geen opkomst maar wel een Boerenkoolfeest in Dorpshuis de Reede in Rijsenhout van 17.00-19.00 uur. Klik hier voor de uitnodiging!
19 januari: We gaan alles leren over en van Hathi deze opkomst.
26 januari: We gaan alles leren over en van Bagheera deze opkomst.
2 februari: We gaan alles leren over en van Raksha deze opkomst.
9 februari: We gaan alles leren over en van Baloe deze opkomst.
16 februari: We gaan met de gehele WWB zwemmen in de Waterlelie te Aalsmeer. De tijden voor het zwemmen is van 15:00 tot 16:30.
23 februari: Het voorjaar komt er weer aan, dus we maken een mooie voorjaars knutsel.


Noteer in je agenda:
20-04 t/m 03-05 2019 Dolfijnenkamp


Kom een keertje gratis kijken!
Voor meer informatie of afmeldingen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Leiding gevraagd!

Scoutinggroep Wiol & Willem Barendsz. Zoekt actieve leiding voor diverse speltakken. De tijden hangen af van de opkomst van de groep en de leeftijd waarmee je aan de slag wilt. Het gaat in principe om de vrijdagavond, zaterdagochtend of -middag. Leiding geven bij de Scouting is een leuke en gezellige vrijetijdsbesteding zowel met de kinderen als de overige leiding binnen de groep! Voor verdere informatie via het contactformulier

Oud papier en oud frituurvet

Als je nog oud papier hebt, kun je dit altijd in 1 van de 2 blauwe containers bij het voorste clubhuis deponeren. Ook uw gebruikte frituurvet (in plastic flessen) kunt u deponeren in de gele container.

Giften en schenkingen

Wilt u Scouting Wiol en Willem Barendsz. een warm hart toedragen? dan kunt u vrijwillig geld storten op onze rekening
NL11 INGB 0005843490 tnv Wiol en Willembarendsz Aalsmeer. Uw gift komt ten goede aan de uitvoering of ondersteuning van de scouting activiteiten. We kunnen het heel goed gebruiken en bijvoorbaat dank voor uw gebaar.