Programma

De dolfijnen hebben elke zaterdag opkomst van 10.30-12.30 uur, tenzij hieronder anders aangegeven. 
Helaas mogen ouders nog niet op het terrein komen i.v.m. coronavoorschriften.
De leiding zal bij het hek de kinderen ontvangen 10 minuten voor aanvangst.

AUGUSTUS
22-08 Opkomst van 10.30-12.30 uur. Start eerste opkomst na zomervakantie. Welkom!
29-08 voetBAL, trefBAL of volleyBAL het kan deze opkomst allemaal, want het thema voor deze opkomst zijn spellen met ballen.

SEPTEMBER
05-09 Het is goed om elkaar te helpen, of eens lief voor een ander te zijn. Vandaag is de dag van de liefdadigheid en laten wij ons van onze beste kant zien.
12-09 Wat we deze opkomst gaan doen, is nog een verrassing…
19-09 20 vragen over de identiteit en het doen en laten van de Mol… Weet jij tijdens deze opkomst alle hints en aanwijzingen te vinden? En daarmee de Mol te ontmaskeren!
26-09 Ik beloof mijn best te doen, een goede dolfijn te zijn! We gaan deze opkomst installeren, maar gaan ook vlammend van start met lekker broodjes bakken.

OKTOBER
03-10 Ben jij de grootste waaghals of speel je het liever veilig en rustig aan. Bepaal je tactiek en probeer zoveel mogelijk te winnen tijdens onze casino!
10-10 Knippen, plakken, tekenen, we maken vandaag een mooie knutsel.
17-10 Vandaag gaan we een leuke activiteit doen, informatie volgt nog via de mail.
24-10 We gaan een stukje terug in de tijd, en spelen de leukste oer Hollandse spellen.
31-10 Handen wassen en de kookschorten om, we maken vandaag de lekkerste wentelteefjes!

Kom een keertje gratis kijken!
Voor meer informatie of afmeldingen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Leiding gevraagd!

Scoutinggroep Wiol & Willem Barendsz. Zoekt actieve leiding voor diverse speltakken. De tijden hangen af van de opkomst van de groep en de leeftijd waarmee je aan de slag wilt. Het gaat in principe om de vrijdagavond, zaterdagochtend of -middag. Leiding geven bij de Scouting is een leuke en gezellige vrijetijdsbesteding zowel met de kinderen als de overige leiding binnen de groep! Voor verdere informatie via het contactformulier

Oud papier en oud frituurvet

Helaas is het niet meer mogelijk om bij ons oud papier in te leveren, u kunt nog wel uw gebruikte frituurvet (in plastic flessen) deponeren in de gele container. Wilt u hier meer over weten? Klik dan hier

Giften en schenkingen

Wilt u Scouting Wiol en Willem Barendsz. een warm hart toedragen? dan kunt u vrijwillig geld storten op onze rekening
NL11 INGB 0005843490 tnv Wiol en Willembarendsz Aalsmeer. Uw gift komt ten goede aan de uitvoering of ondersteuning van de scouting activiteiten. We kunnen het heel goed gebruiken en bijvoorbaat dank voor uw gebaar.