Programma

De dolfijnen hebben opkomsten op zaterdag van 10.30-12.30 uur, mits anders aangegeven...

16 februari: We gaan met z’n allen (bevers, welpen, dolfijnen, gidsen, verkenners, wilde vaart en leiding) op zaterdag 16 februari zwemmen in het zwembad de Waterlelie, Dreef 7 te Aalsmeer van 15.00-16.00 uur. We zijn om 14.45 uur aanwezig in de hal van het zwembad en rond 16.15 uur krijgt iedereen een ijsje en kan je opgehaald worden. 
- De kosten zijn 3 euro p.p. voor het zwemmen en een ijsje. (Graag gepast betalen). 
- Kinderen zonder zwemdiploma moeten 1 op 1 begeleid worden door een volwassene (papa of mama, zij betalen ook 3 euro). 
- Ben je er niet? Graag afmelden bij de eigen leiding. 
- Op deze dag mag je ook een vriend(in) meenemen (zij betalen ook 3 euro).

23 februari: Het voorjaar komt er weer aan, dus we maken een mooie voorjaars knutsel.

Noteer in je agenda: 20-04 t/m 03-05 2019 Dolfijnenkamp in Bussum. Zie hieronder voor meer informatie.

Kom een keertje gratis kijken!
Voor meer informatie of afmeldingen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Leiding gevraagd!

Scoutinggroep Wiol & Willem Barendsz. Zoekt actieve leiding voor diverse speltakken. De tijden hangen af van de opkomst van de groep en de leeftijd waarmee je aan de slag wilt. Het gaat in principe om de vrijdagavond, zaterdagochtend of -middag. Leiding geven bij de Scouting is een leuke en gezellige vrijetijdsbesteding zowel met de kinderen als de overige leiding binnen de groep! Voor verdere informatie via het contactformulier

Oud papier en oud frituurvet

Als je nog oud papier hebt, kun je dit altijd in 1 van de 2 blauwe containers bij het voorste clubhuis deponeren. Ook uw gebruikte frituurvet (in plastic flessen) kunt u deponeren in de gele container.

Giften en schenkingen

Wilt u Scouting Wiol en Willem Barendsz. een warm hart toedragen? dan kunt u vrijwillig geld storten op onze rekening
NL11 INGB 0005843490 tnv Wiol en Willembarendsz Aalsmeer. Uw gift komt ten goede aan de uitvoering of ondersteuning van de scouting activiteiten. We kunnen het heel goed gebruiken en bijvoorbaat dank voor uw gebaar.