Eendagshike 2021

Normaal hebben we elk jaar een hike van vier dagen, maar dit jaar doen we het even anders... Op zaterdag 15 mei (Hemelvaartweekend) hebben we een superleuke hiketocht voor jullie uitgezet vol met puzzels, uitdagingen en verschillende hiketechnieken. Doe je mee?

TIJDSLOT
De hike start bij Scouting WWB. Je krijgt een week van tevoren een tijd wanneer je moet verschijnen bij de Scouting (Dus let op: elk koppel krijgt een andere starttijd). Wees niet te vroeg, maar zeker niet te laat! Je krijgt van ons de route, instructieboekje en evt. een voorwerp mee. Er zijn twee routes gemaakt die elkaar kruizen, dus je kunt andere deelnemers tegenkomen. 

WAT NEEM JE MEE/DOE JE AAN
Rugzakje met lunch, iets lekkers voor onderweg, genoeg drinken, pen, papier, geodriehoek, kompas (als je die hebt), goed ingelopen schoenen en lekker zittende kleding (kijk even naar het weer). Hou er rekening mee dat je ong. zes tot  acht uur onderweg bent.

EINDBESTEMMING
De eindbestemming is weer bij Scouting en daar lever je het papierwerk in. Als aandenken krijg je een verwenpakketje en een oorkonde mee! Nou, daar doe je het toch voor? Helaas kunnen we niet wachten op elkaar, dus na ontvangst van je pakketje mag je lekker naar huis. Het hiketeam gaat na afloop kijken wie dit jaar het hikekoppel van 2021 is. 

MEEDOEN?
Je kunt meedoen als je 14 jaar of ouder bent. Zoek een loopmaatje waarmee je de route wilt lopen en ga oefenen van tevoren. Heb je nog nooit een hike gelopen en/of je weet niet meer hoe je met een kompas moet schieten of met een GPS kan omgaan? Dan komt er voor jou een instructieavond begin mei (datum krijg je tzt door). Deelname eendagshike is gratis. Inschrijven kan tot 1 mei.

Heb je vragen, mail die dan naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Schrijf je hier in!

Leiding gevraagd!

Scoutinggroep Wiol & Willem Barendsz. Zoekt actieve leiding voor diverse speltakken. De tijden hangen af van de opkomst van de groep en de leeftijd waarmee je aan de slag wilt. Het gaat in principe om de vrijdagavond, zaterdagochtend of -middag. Leiding geven bij de Scouting is een leuke en gezellige vrijetijdsbesteding zowel met de kinderen als de overige leiding binnen de groep! Voor verdere informatie via het contactformulier

Oud papier en oud frituurvet

Helaas is het niet meer mogelijk om bij ons oud papier in te leveren, u kunt nog wel uw gebruikte frituurvet (in plastic flessen) deponeren in de gele container. Wilt u hier meer over weten? Klik dan hier

Giften en schenkingen

Wilt u Scouting Wiol en Willem Barendsz. een warm hart toedragen? dan kunt u vrijwillig geld storten op onze rekening
NL11 INGB 0005843490 tnv Wiol en Willembarendsz Aalsmeer. Uw gift komt ten goede aan de uitvoering of ondersteuning van de scouting activiteiten. We kunnen het heel goed gebruiken en bijvoorbaat dank voor uw gebaar.