Eiland verhuur

EILAND
We hebben een eiland dat luistert naar de naam: Nova Zembla. Dit eiland ligt in een mooie omgeving met een schitterend vaarwater. Je zit zo op de Westeinderplassen, een mooie plas waar je ruimte genoeg hebt voor diverse wateractiviteiten. Een perfecte locatie voor weekend- of zomerkamp. Ons eiland is in het vaarseizoen alleen te huur voor scoutinggroepen. Hiernaast zie je een foto van het vooraanzicht van het eiland.

LIGGING EILAND
- Naast een doorvaart naar de Westeinderplassen 
- Open poeltje voor het eiland 
- Zwemmogelijkheid bij het eiland  
- WC aanwezig (septic tank) 
- Kampvuurplaats(klein) 
- 10 minuten varen van winkelcentrum

AANTAL PERSONEN/KOSTEN
Het is mogelijk met een groep tot 30 personen te kamperen tegen een tarief van: € 3,50 p.p.p.n. Verhuur is alleen aan scoutinggroepen.
Voor meer info: G.den Hertog, 0297-323997 of klik hier

 

 

 

Leiding gevraagd!

Scoutinggroep Wiol & Willem Barendsz. Zoekt actieve leiding voor diverse speltakken. De tijden hangen af van de opkomst van de groep en de leeftijd waarmee je aan de slag wilt. Het gaat in principe om de vrijdagavond, zaterdagochtend of -middag. Leiding geven bij de Scouting is een leuke en gezellige vrijetijdsbesteding zowel met de kinderen als de overige leiding binnen de groep! Voor verdere informatie via het contactformulier

Giften en schenkingen

Wilt u Scouting Wiol en Willem Barendsz. een warm hart toedragen? dan kunt u vrijwillig geld storten op onze rekening
NL11 INGB 0005843490 tnv Wiol en Willembarendsz Aalsmeer. Uw gift komt ten goede aan de uitvoering of ondersteuning van de scouting activiteiten. We kunnen het heel goed gebruiken en bijvoorbaat dank voor uw gebaar.