Hoodie en/of T-shirt bestellen

Wauw! We hebben onze eigen hoodies en T-shirts! Kleur: donkerblauw. Ons logo staat op de rug en het scoutinglogo op de rechtermouw. Het uniform (blouse) blijft gewoon verplicht en aanschaf van de evt. hoodie en T-shirt is als extra. (Klik op het voorbeeld voor groter beeld.)

DE BESTELLING WORDT MAAR 2X PER JAAR GEDAAN
Tussen 1 t/m 15 oktober 2024 of 1 t/m 15 april 2025 kan je de bestelling plaatsen.
Daarna worden de hoodies en T-shirts bedrukt, ong. 3 weken later worden ze afgeleverd bij de desbetreffende speltak.
Let op: Zolang er niet betaald is, is de bestelling niet volledig afgerond en zullen de artikelen ook niet geleverd worden.

Wil je ook zo’n uniek exemplaar?
Vul dan via deze link het formulier in. Na het invullen, klik je op verzend, dan krijg je direct een duplicaat wat je hebt ingevuld. Na betaling is de bestelling bevestigd.

Kosten hoodie: 35 euro
Kosten T-shirt: 20 euro