Opkomst info

Programma

De vrijdagwelpen (jongens + meisjes 7 t/m 11 jaar) hebben elke vrijdag opkomst van 18.30-20.00 uur. De leiding kan beslissen een programma aan te passen aan onverwachte omstandigheden.

JULI
05:  Gewone opkomst.
12:  Opkomst is verplaatst naar zaterdag 13 juli (zie hieronder)
13:  Deze opkomst sluiten we gezellig af met de z’n allen (bevers + welpen + dolfijnen) in het Linnaeushof te Bennebroek.
We verzamelen om 10.45 uur tegenover de parkeerplaats bij het Linnaeushof (LET OP! Parkeren kost 7 euro, ga carpoolen of doe kiss&ride). Om 16.00 uur is het weer afgelopen en rond 16.10 uur kunt u uw kind weer ophalen tegenover de parkeerplaats bij het Linnaeushof. Je krijgt van ons een patatje met een kroket, frikadel of kaassoufflé, iets te drinken en een ijsje, maar als je denkt dat je veel honger/dorst hebt mag je natuurlijk altijd zelf nog iets meenemen. De kosten voor dit gezellige dagje bedragen €22,-. Met mooi weer neem dan je zwemkleding mee en met slecht weer je regenkleding! Je mag je uniform + das deze dag thuislaten evenals breekbare/dure spullen. We hopen op een gezellig dagje in het Linnaeushof. Uiterlijk 7 juli is uw kind opgegeven en is de € 22,- betaald d.m.v. een betaalverzoek. Hierna begint de zomervakantie. In september zullen we elkaar weer zien. Fijne vakantie!

Kom een keertje gratis kijken!
Klik hier om 3x gratis kennis te maken.

 

Leiding gevraagd!

Scoutinggroep Wiol & Willem Barendsz. Zoekt actieve leiding voor diverse speltakken. De tijden hangen af van de opkomst van de groep en de leeftijd waarmee je aan de slag wilt. Het gaat in principe om de vrijdagavond, zaterdagochtend of -middag. Leiding geven bij de Scouting is een leuke en gezellige vrijetijdsbesteding zowel met de kinderen als de overige leiding binnen de groep! Voor verdere informatie via het contactformulier

Giften en schenkingen

Wilt u Scouting Wiol en Willem Barendsz. een warm hart toedragen? dan kunt u vrijwillig geld storten op onze rekening
NL11 INGB 0005843490 tnv Wiol en Willembarendsz Aalsmeer. Uw gift komt ten goede aan de uitvoering of ondersteuning van de scouting activiteiten. We kunnen het heel goed gebruiken en bijvoorbaat dank voor uw gebaar.