WELPEN VRIJDAG:
De welpen hebben opkomsten op vrijdag van 18.30-20.00 uur.
We hebben voor de komende weken een overzicht gemaakt (in grove lijnen) van de activiteiten.
De leiding kan beslissen een programma aan te passen aan onverwachte omstandigheden.

05-06 Zeeslag. Bombal.
12-06 Paaltjes roof. Doorverluisteren op afstand
19-06 Expeditie Willem Barendsz.: Vuur maken in bbq met touw. Evenwichtsbalk. Blik werpen. Ei op lepel. Touw door speeltoestel
26-06 Laatste opkomst voor de zomervakantie: Speurtocht

WELPEN ZATERDAG:
Opkomst tot de zomervakantie op zaterdag is tijdelijk van 14.00-15.30 uur ivm coronavoorschriften.

06-06 Opkomst van 14.00-15.30 uur. We gaan vandaag het water op.
13-06 Opkomst van 14.00-15.30 uur. We gaan we met ze allen het water op en misschien zelfs wel zwemmen.
20-06 Opkomst van 14.00-15.30 uur. We gaan voor de vaders een cadeautje maken. Als de leden een hamer hebben zou het fijn zijn als ze die mee zouden kunnen nemen.
27-06 Laatste opkomst voor de zomervakantie van 14.00-15.30 uur.

Met vriendelijke groet van de zaterdagwelpen leiding,
Rick (Ikki), Annemieke (Chil), Derek (Oe), Tim (Raksha), Robin Paul (Jaccala), Bram (Akela) en Amanda (Marala)

Helaas is het niet meer mogelijk om bij ons oud papier in te leveren, u kunt nog wel uw gebruikte frituurvet (in plastic flessen) deponeren in de gele container. Wilt u hier meer over weten? Klik dan hier