Opkomst info

Programma

De vrijdagwelpen (jongens + meisjes 7 t/m 11 jaar) hebben elke vrijdag opkomst van 18.30-20.00 uur. Bij evt. wijziging zie je dit hieronder. De leiding kan beslissen een programma aan te passen aan onverwachte omstandigheden.

JANUARI
07-1
 Geen opkomst ivm vakantie
14-1
 Geen opkomst maar een Boerenkool-Bingo-online op 15-1 (zoals vorig jaar). Klik hier voor info.
21-1
Gewone opkomst
28-1
Vandaag hebben we een leuke opkomst met verschillende spellen zoals: In het donker tekenen. Een verstop spel. Paaltjesvoetbal of dweilhockey

FEBRUARI
04-2 Een aantal weken terug hebben we geoefend met de insignes knopen, boot en vuur. Deze week gaan we hier weer mee verder. Ook gaan we nog een leuk ren-spelletje doen.
11-2 We gaan verder met de insignes en misschien kunnen er wel een paar worden uitgedeeld voor het uniform. Verder gaan we ook nog het spel 3 = teveel doen.
18-2 Nu we hebben geoefend met het vuur gaan we zelf het kampvuur aanzetten. Zodra deze goed aanstaat gaan we heerlijke broodjes bakken.
25-2 Vanavond gaan we een bunker bouwen. Met deze bunker gaan we een spel spelen.

MAART
04-3 Er komt een gast vanavond, samen met deze gast gaan we het spel Weerwolven spelen, spannend!
11-3 De zintuigen worden getest door middel van het Kimspel. Verder gaan we ook nog lekker buiten levend stratego spelen.
18-3 Vandaag hebben we weer een opkomst met verschillende spellen zoals: Stiltespel
25-3 Pasen staat weer bijna voor de deur, daarom gaan we een eigen Paasei knutselen.

APRIL
01-4 We gaan verder met de Paasknutsel en daarnaast nog een renspel.
08-4 Weer een opkomst met allerlei scoutingspelletjes en voor diegene die hun Paasknutsel nog afmaken/verbeteren is hier ook tijd voor.
15-4 Ondanks dat het vandaag Goede Vrijdag is hebben we wel opkomst. Deze opkomst gaan we pionieren.
22-4 Het vaarseizoen is weer begonnen. Bij deze opkomst gaan we een eigen bootje maken.

Kom een keertje gratis kijken!
Klik hier om 3x gratis kennis te maken.

Leiding gevraagd!

Scoutinggroep Wiol & Willem Barendsz. Zoekt actieve leiding voor diverse speltakken. De tijden hangen af van de opkomst van de groep en de leeftijd waarmee je aan de slag wilt. Het gaat in principe om de vrijdagavond, zaterdagochtend of -middag. Leiding geven bij de Scouting is een leuke en gezellige vrijetijdsbesteding zowel met de kinderen als de overige leiding binnen de groep! Voor verdere informatie via het contactformulier

Sponsor

Loogman Carwash

 

Giften en schenkingen

Wilt u Scouting Wiol en Willem Barendsz. een warm hart toedragen? dan kunt u vrijwillig geld storten op onze rekening
NL11 INGB 0005843490 tnv Wiol en Willembarendsz Aalsmeer. Uw gift komt ten goede aan de uitvoering of ondersteuning van de scouting activiteiten. We kunnen het heel goed gebruiken en bijvoorbaat dank voor uw gebaar.