WELPEN VRIJDAG:
De welpen hebben opkomsten op vrijdag van 18.30-20.00 uur.

JANUARI 2020
03-01 Geen opkomst.
10-01 Geen opkomst
11-01 Geen opkomst maar wel een Boerenkoolfeest in Dorpshuis de Reede in Rijsenhout van 17.00-19.00 uur. Klik hier voor de uitnodiging.
17-01 De eerste echte opkomst in 2020, we houden deze lekker in het clubhuis en bouwen rustig weer op.

WELPEN ZATERDAG:
De welpen hebben opkomsten op zaterdag van 13.00-14.45 uur.

JANUARI 2020
04-01 Geen opkomst.
18-01 De eerste echte opkomst in 2020, we houden deze lekker in het clubhuis en bouwen rustig weer op.
25-01 Vandaag mogen de welpen goed nadenken en creatief denken. We geven ze drie objecten en daarmee moeten ze een leuk spel maken.

FEBRUARI
01-02 Vandaag gaan we met z’n allen een feestje bouwen, trek feestelijke kleren aan zet een feestelijke hoed op en kom met je goede humeur?.
08-02 We hebben allemaal wel iemand die we lief hebben en waar we van houden, voor diegene of die personen gaan we een mooie valetijnskaart of wat je ook maar wil geven waarmee je je liefde uit maken.

Helaas is het niet meer mogelijk om bij ons oud papier in te leveren, u kunt nog wel uw gebruikte frituurvet (in plastic flessen) deponeren in de gele container. Wilt u hier meer over weten? Klik dan hier