WELPEN VRIJDAG:
De welpen hebben opkomsten op vrijdag van 18.30-20.00 uur.

t/m 21-12 Gewoon opkomst
28-12 Geen opkomst ivm kerstvakantie
04-01 Geen opkomst ivm kerstvakantie
11-01 Geen opkomst ivm Boerenkoolfeest morgen
12-01 (zaterdag) Boerenkoolfeest in De Reede Rijsenhout van 17.00-19.00 uur. Klik hier voor de uitnodiging!
18-01 Gewoon opkomst

WELPEN ZATERDAG:
De welpen hebben opkomsten op zaterdag van 13.00-14.45 uur.

08-12 We gaan van het clubhuis een bioscoop maken. Neem kussen mee om lekker te zitten, want we gaan film kijken.
15-12 We gaan met de welpen gezellig kerstlunchen. Iedereen neemt iets lekkers mee voor ong. 4 personen en we maken met z'n allen een gezellige kerstmaal van.
22-12 Geen opkomst ivm kerstvakantie
29-12 Geen opkomst ivm kerstvakantie
05-01 Geen opkomst ivm kerstvakantie
12-01 Geen opkomst maar wel een Boerenkoolfeest in Dorpshuis de Reede in Rijsenhout van 17.00-19.00 uur. Klik hier voor de uitnodiging!
19-01 Gewoon opkomst