WELPEN VRIJDAG:
De welpen hebben opkomsten op vrijdag van 18.30-20.00 uur.

OKTOBER
 t/m 25/10 Gewone opkomst, mits tegenbericht.

NOVEMBER
01/02/03-11 Weekendje met de vrijdag + zaterdag welpen. Jullie krijgen hier nog een mail over.
08-11 t/m 22-11 Gewone opkomst, mits tegenbericht
29-11 Vandaag krijgen we bezoek van Sinterklaas, misschien neemt hij wel leuke kadootjes mee.

DECEMBER
06-12 t/m 20/12  Gewone opkomst, mits tegenbericht
27-12 Geen opkomst.

JANUARI 2020
03-01 Geen opkomst.
10-01 Geen opkomst
11-01 Jaarlijkse groepsbijeenkomst Boerenkoolfeest in de Reede Rijsenhout. De welpen krijgen tzt nog een brief over.

WELPEN ZATERDAG:
De welpen hebben opkomsten op zaterdag van 13.00-14.45 uur.

OKTOBER
05-10 We gaan vandaag ons creatifiteit zintuig gebruiken, we gaan onze huisdieren of je droomdier namaken met sateprikkers en klei
12-10 Vandaag gaan we oud hollandse spelletjes doen, zoals levend sjoelen, koekhappen misschien zelfs wel de stoelendans.
19-10 Vandaag mag je je beste vriend mee nemen, het is namelijk vriendjes dag.
26-10 Vandaag gaan we broodjes bakken op een zelfgemaakt vuurtje om te oefenen voor het vuurinsigne.

NOVEMBER
01/02/03-11 Weekendje met de vrijdag + zaterdag welpen. Jullie krijgen hier nog een mail over.
09-11 Vandaag staat er op het programma iets levendigs, levend memory, levend stratego hmmm.
16-11 We gaan vandaag oefenen voor EHBO, brandoefening oefenen, je weet het nooit of er iets gebeurt.
23-11 Vandaag gaan we lekker smullen van onze zelfgemaakte pannekoeken. Dus zorg ervoor dat ze niet te veel middag gegeten hebben.
30-11 Vandaag krijgen we bezoek van Sinterklaas, misschien neemt hij wel leuke kadootjes mee.

DECEMBER
07-12 Vandaag gaan we een kaart maken en zo goed dat het andere groepje waarvoor je een kaart maken de juiste weg kan vinden, misschien hebben ze daar wel een kompas of een gps bij nodig.
14-12 We gaan met z’n allen kerstlunchen, als we allemaal wat lekkers meenemen dan hebben we een hele tafel vol (gezonde) lekkere lunch. Hou rekening mee met de hoeveelheid eten dat je meeneemt, niet te veel en ook niet te weinig. Deze opkomst is tegens ook de laatste opkomst van het jaar 2019.
21-12 Geen opkomst.
28-12 Geen opkomst.

JANUARI 2020
04-01 Geen opkomst.
11-01 Jaarlijkse groepsbijeenkomst Boerenkoolfeest in de Reede in Rijsenhout. De welpen krijgen tzt nog een brief over.

18-01 De eerste echte opkomst in 2020, we houden deze lekker in het clubhuis en bouwen rustig weer op.
25-01 Vandaag mogen de welpen goed nadenken en creatief denken. We geven ze drie objecten en daarmee moeten ze een leuk spel maken.

FEBRUARI
01-02 Vandaag gaan we met z’n allen een feestje bouwen, trek feestelijke kleren aan zet een feestelijke hoed op en kom met je goede humeur😉.
08-02 We hebben allemaal wel iemand die we lief hebben en waar we van houden, voor diegene of die personen gaan we een mooie valetijnskaart of wat je ook maar wil geven waarmee je je liefde uit maken.