Opkomst info

Programma

WELPEN VRIJDAG:

Het is handig deze voor een opkomst door te nemen, zodat uw zoon of dochter geschikt gekleed naar de opkomst komt. De leiding kan beslissen een programma aan te passen aan onverwachte omstandigheden. In verband met Corona mogen de ouders/verzorgers niet op het terrein komen. U kunt uw kind brengen tot het hek bij de parkeerplaats, hier zal de leiding uw kind opwachte.
Tijdelijke opkomsttijd: 19.00-20.00 uur.

BELANGRIJK: Klik hier even ivm regels omtrent corona en omleiding Oude Spoordijk

JANUARI
29-01 Weer de eerste opkomst van het nieuwe jaar.

Kom een keertje gratis kijken!
Klik hier om 3x gratis kennis te maken.


WELPEN ZATERDAG:

Het is handig deze voor een opkomst door te nemen, zodat uw zoon geschikt gekleed naar de opkomst komt. De leiding kan beslissen een programma aan te passen aan onverwachte omstandigheden. In verband met Corona mogen de ouders/verzorgers niet op het terrein komen. U kunt uw kind brengen tot het hek bij de parkeerplaats, hier zal de leiding uw kind opwachten.
Tijdelijke opkomsttijd: 12.45-13.45 uur.

BELANGRIJK: Klik hier even ivm regels omtrent corona en omleiding Oude Spoordijk

JANUARI
30-01 Weer de eerste opkomst van het nieuwe jaar.

Kom een keertje gratis kijken!
Klik hier om 3x gratis kennis te maken.

Leiding gevraagd!

Scoutinggroep Wiol & Willem Barendsz. Zoekt actieve leiding voor diverse speltakken. De tijden hangen af van de opkomst van de groep en de leeftijd waarmee je aan de slag wilt. Het gaat in principe om de vrijdagavond, zaterdagochtend of -middag. Leiding geven bij de Scouting is een leuke en gezellige vrijetijdsbesteding zowel met de kinderen als de overige leiding binnen de groep! Voor verdere informatie via het contactformulier

Oud papier en oud frituurvet

Helaas is het niet meer mogelijk om bij ons oud papier in te leveren, u kunt nog wel uw gebruikte frituurvet (in plastic flessen) deponeren in de gele container. Wilt u hier meer over weten? Klik dan hier

Giften en schenkingen

Wilt u Scouting Wiol en Willem Barendsz. een warm hart toedragen? dan kunt u vrijwillig geld storten op onze rekening
NL11 INGB 0005843490 tnv Wiol en Willembarendsz Aalsmeer. Uw gift komt ten goede aan de uitvoering of ondersteuning van de scouting activiteiten. We kunnen het heel goed gebruiken en bijvoorbaat dank voor uw gebaar.