WELPEN VRIJDAG:
De welpen hebben opkomsten op vrijdag van 18.30-20.00 uur.

VRIJDAG 4 MEI DODENHERDENKING
Elk jaar is er bij het gemeentehuis Aalsmeer op 4 mei een kranslegging i.v.m. dodenherdenking. Onze scoutinggroep gevraagd is om mee te 'helpen'. We hebben voor een aantal kinderen een taak. En voor de rest van de kinderen vraag ik of ze aanwezig willen zijn. Liefst in uniform, dan kunnen we een soort erehaag vormen. OUDERS ZIJN OOK WELKOM! Wat moet je aan: Een nette uniform, dus een donkerblauwe blouse moet je hebben! (Als het weer koud is, doe je een trui aan onder je blouse)
. Een gele das
. Een blauwe spijkerbroek
. Als je een taak hebt, wat moet je dan doen: Eerst delen de 2 welpen/dolfijnen informatieboekjes uit. En als het programma begint gaan 2 welpen/dolfijnen bij de stoelen te staan (evt. mensen begeleiden naar hun stoel), 2 welpen/dolfijnen komen bij de trap te staan (evt. mensen begeleiden de trap op), 2 verkenners/gidsen staan bij de kransen (evt. aangeven). Stilstaan, en een half uur netjes kunnen luisteren naar de burgemeester en de muziek.
 Op de dag zelf krijg je nog meer instructies. Waar, wanneer en hoe laat: Bij het gemeentehuis Aalsmeer (Raadhuisplein), verzamelen bij Floortje (standbeeld vrouw op een hoge sokkel). Verzamelen om 19.15 uur en duurt tot ong. 20.15 uur
. Waarom doen we dat: Eerbied tonen aan de vele doden die gevallen zijn in de 2e wereldoorlog. Scouts zijn bijna altijd aanwezig/helpen met dodenherdenking in dorpen en steden (kijk maar eens op 4 mei rond 20.00 uur op tv)

WELPEN ZATERDAG:
De welpen hebben opkomsten op zaterdag van 13.00-14.45 uur.

21 april: gaan we de nieuwe welpen installeren, zij hebben een brief gekregen
28 april: gewone opkomst

VRIJDAG 4 MEI DODENHERDENKING
. Een gele das
. Een blauwe spijkerbroek

05 mei: geen opkomst ivm de vakantie en hike
12 mei: geen opkomst ivm de vakantie en hike
19 mei: gewone opkomst
LET OP: vrijdagavond 25 mei: gaan we pijl en boog schieten in Hoofddorp. Meer informatie hierover volgt nog.
26 mei: geen opkomst ivm pijl en boogschieten op vrijdagavond

02 juni: met mooi weer varen (waarbij we ook een opkomst ergens in juni naar het eiland gaan)
09 juni: met mooi weer varen
16 juni: met mooi weer varen
23 juni: met mooi weer varen
30 juni: met mooi weer varen

07 juli: gaan we de hutten afbreken of eerder afhankelijk van het weer.
14 juli: is de laatste opkomst. we gaan dan naar het Linnaeushof. Informatie volgt nog.