WELPEN VRIJDAG:
De welpen hebben opkomsten op vrijdag van 18.30-20.00 uur.

FEBRUARI
07/14/21/28 Gewoon opkomst

MAART
06/13/20/27 Gewoon opkomst

14-03 EXTRA OP ZATERDAG: Zwemmen in de Waterlelie (Dreef 7) van 15.00-16.00 uur.
We zijn om 14.45 uur aanwezig in de hal van het zwembad en rond 16.15 uur krijgt iedereen een ijsje en kan je opgehaald worden. De kosten zijn 4 euro p.p. voor het zwemmen en een ijsje. (Graag gepast betalen). Kinderen zonder zwemdiploma moeten 1 op 1 begeleid worden door een volwassene (papa of mama, zij betalen ook 4 euro). Ben je er niet? Graag afmelden bij de eigen leiding. Op deze dag mag je ook een vriend(in) meenemen (zij betalen ook 4 euro).

WELPEN ZATERDAG:
De welpen hebben opkomsten op zaterdag van 13.00-14.45 uur.

FEBRUARI
01-02 Vandaag gaan we met z’n allen een feestje bouwen, trek feestelijke kleren aan zet een feestelijke hoed op en kom met je goede humeur?
08-02 We hebben allemaal wel iemand die we lief hebben en waar we van houden, voor diegene of die personen gaan we een mooie valetijnskaart of wat je ook maar wil geven waarmee je je liefde uit maken.
15-02 Vandaag mogen we allemaal een vriendje meenemen en gaan we leuke oudhollandse spelletjes doen.
22-02 Geen opkomst i.v.m voorjaarsvakantie
29-02 We gaan vandaag een heerlijk dagje buiten het clubhuis doen. We sturen hier nog een mail over met verdere informatie.

MAART
7-03 De hele opkomst draait vandaag om Chil en we gaan eens goed kennis met haar maken!
14-03 Zwemmen in de Waterlelie (Dreef 7) van 15.00-16.00 uur. Dus ‘s middags geen opkomst.
14-03 Gaan we met alle leden van scouting zwemmen in de Waterlelie in Aalsmeer. Hier krijgen de leden nog een brief over en wordt er een mail uitgestuurd.
21-03 We gaan vandaag pionieren voor een insinge, dus neem al je skills uit de kast mee.
28-03 Vandaag mogen we allemaal een vriendje meeneem en gaan we leuke scouting buitenactiviteiten doen, als het weer het toe laat.

Het zomerseizoen is begonnen dus we gaan de komende opkomsten als het weer toe laat lekker genieten van het water, de natuur. Als we een opkomst op het water hebben, neem dan voor de zekerheid een handdoek mee en wat drinken. Als je wilt mag je je zwemkleding meenemen. We zullen een mail sturen als we de opkomst aanpassen.

APRIL
04-04 Vandaag gaan we op het scoutingterrein een hut bouwen, zal dat lukken? Het zou fijn zijn als de welpen een hamer mee zouden nemen. Wel met naam erop.
11-04 Deze opkomst gaan we onze helemaal inleven in het Jungle Book verhaal.
18-04 Vandaag gaan we het water op met de waterfietsen.
25-04 Vandaag mogen we allemaal een vriendje meenemen en gaan we gezellig op het waterspelletjes doen.

02-05 Geen opkomst i.v.m meivakantie
09-05 Geen opkomst i.v.m meivakantie
16-05 Moederdag is al geweest maar moeders worden altijd blij van een knustel, dus we gaan en verlaat moederdagskadootje maken.
23-05 Vandaag gaan we met Raksha leuke spellen doen, maar wat vind Raksha leuk?
30-05 We gaan vandaag het water op. Als het weer slecht is, is de opkomst in het clubhuis.

06-06 We gaan vandaag het water op. Als het weer slecht is, is de opkomst in het clubhuis.
13-06 Vandaag mag je allemaal je vriendje meenemen en gaan we met ze alle het water op en misschien zelfs wel zwemmen.
20-06 We gaan voor de vaders een cadeautje maken. Als de leden een hamer hebben zou het fijn zijn als ze die mee zouden kunnen nemen.
27-06 We gaan gezellig met de bevers, de dolfijnen en de welpen naar Linnaeushof. Hier krijgen de welpen nog een brief over mee en er wordt een mail uitgestuurd.

Met vriendelijke groet van de zaterdagwelpen leiding,
Rick (Ikki), Annemieke (Chil), Derek (Oe), Tim (Raksha), Robin Paul (Jaccala), Bram (Akela) en Amanda (Marala)

Helaas is het niet meer mogelijk om bij ons oud papier in te leveren, u kunt nog wel uw gebruikte frituurvet (in plastic flessen) deponeren in de gele container. Wilt u hier meer over weten? Klik dan hier