De vrijdagwelpen (jongens + meisjes 7 t/m 11 jaar) hebben elke vrijdag opkomst van 18.30-20.00 uur. Bij evt. wijziging zie je dit hieronder.

OKTOBER
29-10 installeren (voor degene die nog geen uniform hebben)

NOVEMBER
05/06/07-11 WEEKENDJE
Van vrijdag 5 november t/m zondag 7 november houden wij ons welpenweekend. Dit doen wij met de vrijdag- en zaterdagwelpen. We slapen 2 nachten in het clubhuis. Ga je ook mee? Vrijdag om 18:30 uur zullen wij verzamelen op het clubhuis (zorg dat uw zoon/dochter al gegeten heeft), waar wij met zijn allen het clubhuis slaapklaar maken. Hier zullen wij met zijn allen slapen. Wat wij zaterdag gaan doen is nog even geheim, maar het zal erg leuk worden. Op zondag om 15:00 uur is het weekend weer afgelopen en kunnen de welpen weer opgehaald worden bij het clubhuis. De kosten voor het weekend zijn €22,-.

Wat neem je mee (Tip: zet overal je naam in/op):
Lange broek - Regenpak - Dunne en dikke trui - T-shirts - Ondergoed - Sokken- Gymspullen - Zwemkleding - Jas - Slippers - (Goede) schoenen - Slaapmatje - Slaapzak - Kussen - Pyjama - Max. 1 knuffel - Iets te lezen - Zaklamp - Toilettas - Tandenborstel - Tandpasta - Kam - Voor diegene met lange haren: haarelastiekje - Zeep - Washandje - Borstel - Rugzakje - Flesje water - Evt. Luchtbedpompje - Zakdoeken - Evt. medicatie (afgeven aan de leiding) - Goed humeur - Iets voor de lekkers voor de leiding.

Liever een slaapmatje i.p.v. een luchtbed; luchtbedden gaan nogal eens lek (of zijn al lek) en de stopjes verdwijnen nogal eens, dit tot grote frustratie van de welp (en van de leiding). Een slaapmatje is goedkoop en warm. De self-inflating matjes zijn ook goed maar die zijn duurder in aanschaf. Géén veldbedden; de leiding is altijd veel tijd kwijt met het helpen om het bed in elkaar te zetten en met zoveel kinderen die dan hulp nodig hebben is dit niet te doen. Ook is het als je slaapt op een veldbed naast iemand op een matje behalve koud ook erg ongezellig. Géén telefoons, Tablets, en/of ander elektronisch apparatuur; wij hebben de ervaring dat het alleen maar kapot kan gaan. Mocht er iets zijn, heeft de leiding een telefoon bij zich. Snoepgoed; wij vragen u uw kind geen snoepgoed mee te geven, wij hebben zelf genoeg. als er toch snoepgoed gevonden word, word dit ingenomen en aan het eind terug gegeven aan de ouders.

Voor meer informatie:
U kunt vragen stellen voor of na de opkomst, via de mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch: Bram Korzelius: 06-11329025 of Sarina Middelkoop: 06-23303601

Ga je mee?
Vul het onderstaande formulier in en geef deze voor 23 oktober aan de leiding of stuur het door naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. We kijken uit naar een super gezellig weekend!

_________________________________________________________________________________________

Naam welp:
Telefoonnummer ouders:

Moet uw kind voor het slapen gaan nog extra plassen? JA / NEE
Heeft uw kind een zwemdiploma? JA / NEE
Denkt u dat uw kind last heeft van heimwee JA / NEE
Gebruikt uw kind medicijnen? JA / NEE. Zo ja, welke en welke dosering?

Wat moeten wij nog meer weten over uw kind

De 22,- euro geef ik voor 23 oktober mee of maak het over naar: R.P. Bakker NL87 RABO 0345825896 o.v.v. welpenweekend november 2021 + naam welp.

12-11 normale opkomst
19-11 dodende straal
26-11 sinterklaasknutsel maken

DECEMBER