WELPEN VRIJDAG:

Het is handig deze voor een opkomst door te nemen, zodat uw zoon of dochter geschikt gekleed naar de opkomst komt. De leiding kan beslissen een programma aan te passen aan onverwachte omstandigheden. In verband met Corona mogen de ouders/verzorgers niet op het terrein komen. U kunt uw kind brengen tot het hek bij de parkeerplaats, hier zal de leiding uw kind opwachte.
Tijdelijke opkomsttijd: 19.00-20.00 uur.

BELANGRIJK: Klik hier even ivm regels omtrent corona en omleiding Oude Spoordijk

JANUARI
29-01 Weer de eerste opkomst van het nieuwe jaar.

WELPEN ZATERDAG:

Het is handig deze voor een opkomst door te nemen, zodat uw zoon geschikt gekleed naar de opkomst komt. De leiding kan beslissen een programma aan te passen aan onverwachte omstandigheden. In verband met Corona mogen de ouders/verzorgers niet op het terrein komen. U kunt uw kind brengen tot het hek bij de parkeerplaats, hier zal de leiding uw kind opwachten.
Tijdelijke opkomsttijd: 12.45-13.45 uur.

JANUARI
30-01 Weer de eerste opkomst van het nieuwe jaar.

Helaas is het niet meer mogelijk om bij ons oud papier in te leveren, u kunt nog wel uw gebruikte frituurvet (in plastic flessen) deponeren in de gele container. Wilt u hier meer over weten? Klik dan hier