De vrijdagwelpen (jongens + meisjes 7 t/m 11 jaar) hebben elke vrijdag opkomst van 18.30-20.00 uur. Bij evt. wijziging zie je dit hieronder. De leiding kan beslissen een programma aan te passen aan onverwachte omstandigheden.

JANUARI
07-1
 Geen opkomst ivm vakantie
14-1
 Geen opkomst maar een Boerenkool-Bingo-online op 15-1 (zoals vorig jaar). Klik hier voor info.
21-1
Gewone opkomst
28-1
Vandaag hebben we een leuke opkomst met verschillende spellen zoals: In het donker tekenen. Een verstop spel. Paaltjesvoetbal of dweilhockey

FEBRUARI
04-2 Een aantal weken terug hebben we geoefend met de insignes knopen, boot en vuur. Deze week gaan we hier weer mee verder. Ook gaan we nog een leuk ren-spelletje doen.
11-2 We gaan verder met de insignes en misschien kunnen er wel een paar worden uitgedeeld voor het uniform. Verder gaan we ook nog het spel 3 = teveel doen.
18-2 Nu we hebben geoefend met het vuur gaan we zelf het kampvuur aanzetten. Zodra deze goed aanstaat gaan we heerlijke broodjes bakken.
25-2 Vanavond gaan we een bunker bouwen. Met deze bunker gaan we een spel spelen.

MAART
04-3 Er komt een gast vanavond, samen met deze gast gaan we het spel Weerwolven spelen, spannend!
11-3 De zintuigen worden getest door middel van het Kimspel. Verder gaan we ook nog lekker buiten levend stratego spelen.
18-3 Vandaag hebben we weer een opkomst met verschillende spellen zoals: Stiltespel
25-3 Pasen staat weer bijna voor de deur, daarom gaan we een eigen Paasei knutselen.

APRIL
01-4 We gaan verder met de Paasknutsel en daarnaast nog een renspel.
08-4 Weer een opkomst met allerlei scoutingspelletjes en voor diegene die hun Paasknutsel nog afmaken/verbeteren is hier ook tijd voor.
15-4 Ondanks dat het vandaag Goede Vrijdag is hebben we wel opkomst. Deze opkomst gaan we pionieren.
22-4 Het vaarseizoen is weer begonnen. Bij deze opkomst gaan we een eigen bootje maken.

Loogman Carwash