Opkomst info

Programma

De dolfijnen hebben opkomsten op zaterdag van 10.30-12.30 uur, mits anders aangegeven...

JUNI
22-07 Op deze dag
 zullen wij met de dolfijnen het water opgaan en naar het eiland varen. We zullen om 10:00 verzamelen in de kolenhaven te Aalsmeer. we beginnen iets eerder omdat het varen natuurlijk ook tijd in beslag neemt, en zo hebben we net iets meer tijd. Uiterlijk varen wij om kwart over 10 weg, dus wees op tijd! Rond half 1 zijn wij weer terug bij de kolenhaven waar u uw dochter dus ook weer op kunt halen. Tijdens het varen zullen de kinderen van ons zwemvesten krijgen, deze zijn tijdens het varen verplicht om aan te hebben. Op het eiland aangekomen zullen we daar spelletjes gaan spellen, vuurtje stoken en bij mooi weer kunnen we zwemmen. Vergeet dus niet je badpak/bikini, handdoek en droge kleren. Handig is wel om je zwemspullen al aan te hebben voor vertrek. Verder zorgen wij natuurlijk net als elke opkomst voor limonade en wat lekkers.

29-07 HOERAA! De leiding is jarig en viert hen verjaardag. Daarbij is nog een feestje, want het is carnaval met de Junior Pramenrace! 

JULI
06-07
 Laatste opkomst in de Linnaeushof. Ga mee en geef je op voor 29 juni. Klik hier voor meer informatie. 
13-07 t/m 25/08 Fijne vakantie allemaal!

AUGUSTUS
31-08 Gezellig! De eerste opkomst gaat weer van start.


Kom een keertje gratis kijken!
Voor meer informatie of afmeldingen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Leiding gevraagd!

Scoutinggroep Wiol & Willem Barendsz. Zoekt actieve leiding voor diverse speltakken. De tijden hangen af van de opkomst van de groep en de leeftijd waarmee je aan de slag wilt. Het gaat in principe om de vrijdagavond, zaterdagochtend of -middag. Leiding geven bij de Scouting is een leuke en gezellige vrijetijdsbesteding zowel met de kinderen als de overige leiding binnen de groep! Voor verdere informatie via het contactformulier

Oud papier en oud frituurvet

Als je nog oud papier hebt, kun je dit altijd in 1 van de 2 blauwe containers bij het voorste clubhuis deponeren. Ook uw gebruikte frituurvet (in plastic flessen) kunt u deponeren in de gele container.

Giften en schenkingen

Wilt u Scouting Wiol en Willem Barendsz. een warm hart toedragen? dan kunt u vrijwillig geld storten op onze rekening
NL11 INGB 0005843490 tnv Wiol en Willembarendsz Aalsmeer. Uw gift komt ten goede aan de uitvoering of ondersteuning van de scouting activiteiten. We kunnen het heel goed gebruiken en bijvoorbaat dank voor uw gebaar.