Opkomst info

Programma

De dolfijnen hebben opkomsten op zaterdag van 10.30-12.30 uur, mits anders aangegeven...

OKTOBER
05-10 Vandaag bepalen jullie de opkomst, jullie zijn voor een dag de leiding. Denk vast na over welk spel je graag wilt spelen.
12-10 Een opkomst op zijn tijd buiten de deur is ook zo leuk. Wat we gaan doen is nog even een verrassing, informatie volgt via de mail.
19-10 Opkomst bij het clubhuis
26-10 De dolfijnen zijn echte waterdieren. Deze opkomst staat dus in het teken van water.

NOVEMBER
02-11 We zetten een spetterende opkomst neer, en vervolgen de wateropkomst van vorige week.
09-11 's Morgens geen opkomst. Wel hebben we 's avonds opkomst en zullen de film avond beginnen om 18.30 uur bij het clubhuis. 20.30 uur sluiten we de opkomst af en kunt u uw dochter weer ophalen.Trek je huispak of pyjama lekker aan, en zak met ons onderuit tijdens een leuke film
16-11 Wie blaast het publiek omver, en krijgt een groot applaus? Jullie maken je eigen toneelstukjes en acteren erop los.
23-11 Ik beloof mijn best te doen, een goede dolfijn te zijn! Vandaag gaan we de dolfijnen installeren die nog niet geïnstalleerd zijn. Informatie volgt via de mail.
30-11 Vandaag krijgen we bezoek van Sinterklaas, misschien neemt hij wel leuke kadootjes mee.

DECEMBER
07-12 Gewone opkomst
14-12 Gewone opkomst

Vr. 13-12 t/m zo. 15-12 Dolfijnenweekend!
Dit jaar houden we het weekendje zoals normaal bij het clubhuis aan de Oude Spoordijk. We zullen het weekend vrijdag 13e in de avond starten om 19.00 uur, en sluiten het weekend zondag 15e om 12.00 uur weer af bij het clubhuis. Drie dagen vol plezier dus! We zullen gaan zwemmen, lekker eten en vele spellen spelen. Dit weekendje wil jij uiteraard mee maken! De kosten voor het hele weekend met alle activiteiten inbegrepen: €15,-. Opgeven kan t/m za. 7 december via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Wat neem je mee: Goed humeur - Luchtbed of matje - Slaapzak - Pyjama - Kussen en knuffel - Zaklamp - Schoon ondergoed - Toiletspullen - Schone kleding - Warme trui - Discokleding - Zwemkleding en handdoek - Theedoek voor de afwas (deze krijg je niet meer terug) - Leesboek

21-12 Geen opkomst
28-12 Geen opkomst

JANUARI
04-01 Geen opkomst
11-01 Geen opkomst maar wel een Boerenkoolfeest in Dorpshuis de Reede in Rijsenhout van 17.00-19.00 uur. Uitnodiging volgt nog.

NOTEER IN JE AGENDA EN HOU DEZE DATUM VRIJ:
Ma. 27-04 t/m vr. 01-05 2020 Dolfijnenkamp! Binnenkort krijg je meer informatie.


Kom een keertje gratis kijken!
Voor meer informatie of afmeldingen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Leiding gevraagd!

Scoutinggroep Wiol & Willem Barendsz. Zoekt actieve leiding voor diverse speltakken. De tijden hangen af van de opkomst van de groep en de leeftijd waarmee je aan de slag wilt. Het gaat in principe om de vrijdagavond, zaterdagochtend of -middag. Leiding geven bij de Scouting is een leuke en gezellige vrijetijdsbesteding zowel met de kinderen als de overige leiding binnen de groep! Voor verdere informatie via het contactformulier

Oud papier en oud frituurvet

Als je nog oud papier hebt, kun je dit altijd in 1 van de 2 blauwe containers bij het voorste clubhuis deponeren. Ook uw gebruikte frituurvet (in plastic flessen) kunt u deponeren in de gele container.

Giften en schenkingen

Wilt u Scouting Wiol en Willem Barendsz. een warm hart toedragen? dan kunt u vrijwillig geld storten op onze rekening
NL11 INGB 0005843490 tnv Wiol en Willembarendsz Aalsmeer. Uw gift komt ten goede aan de uitvoering of ondersteuning van de scouting activiteiten. We kunnen het heel goed gebruiken en bijvoorbaat dank voor uw gebaar.