De dolfijnen hebben opkomsten op zaterdag van 10.30-12.30 uur, mits anders aangegeven...

09-06 GEEN OPKOMST. (Alleen voor de praamvaarders is er sportmiddag in The Beach van 15.00-16.00 uur. Zij hebben daar een brief over gehad)
16-06 Laatst hebben we een mooie Moederdag knutsel gemaakt, en nu zijn de vaders aan de beurt. We maken een mooie Vaderdagknutsel.
23-06 Vandaag trekken we als echte waterscouts het water op, en varen door naar het eiland.
30-06 Hiep hiep hoera! De leiding is jarig en viert hun feestje! Jullie zijn allemaal uitgenodigd op deze feestelijke dag!
07-07 De waterfietsen en waterspellen spetteren je om je oren bij deze opkomst.
14-07 Laatste opkomst voor de zomervakantie. We gaan naar de Linnaeushof! Klik hier voor meer info.