Opkomst info

Programma

De dolfijnen hebben opkomsten op zaterdag van 10.30-12.30 uur, mits anders aangegeven...

MAART
9 maart:
 Geen opkomst op het clubhuis zelf, we gaan deze opkomst namelijk naar Chimpie Champ te Aalsmeer. We hebben weer een mooie deal kunnen sluiten met de Chimpie Champ, en kunnen daardoor voor 5 euro p.p. daar gaan spelen. We verzamelen om 09.45 uur bij Chimpie Champ zelf, gelegen naast The Beach (Oosteinderweg 247c). Om 12.15 uur kunt u uw dochter weer ophalen bij Chimpie Champ zelf. Graag het geld contant meenemen. 

16 maart: Geen opkomst op het clubhuis zelf, maar houden we de opkomst in het dorp van Aalsmeer. We verzamelen om 10.30 uur bij de molen van Aalsmeer in de Zijdstraat. De opkomst eindigt om 12.30 uur en dan kunt u uw dochter op de zelfde plek weer ophalen. 23 maart: We gaan deze opkomst een frisse neus halen in het bos. (informatie te vinden via de mail)

23 maart: We gaan deze opkomst een frisse neus halen in het Amsterdamse bos. We verzamelen om 10.30 uur op de parkeerplaats vlakbij de Geitenboerderij Ridammerhoeve en sluiten de opkomst om 12.30 uur weer af op dezelfde parkeerplaats.

30 maart: We gaan beginnen aan het verdienen van een nieuw insigne. Het thema voor dit jaar is “nachtje kamperen”

APRIL
6 april: Vandaag gaan we verder werken aan het insigne, en gaan nog meer dingen leren.

13 april: Deze opkomst sluiten we het insigne af, en na vandaag kunnen jullie deze mooi op jullie blouse dragen.

20 april: Met het thema Pasen gaan wij een mooie knutsel maken.

27 april: Geen opkomst ivm kamp.

29 april tot 3 mei: DOLFIJNENKAMP! Vele van jullie hebben zich al opgegeven voor de leukste week van het jaar! Nog niet gedaan? Dan kan je de kampbrief hieronder vinden op de website!

 

MEI
4 mei: 's Morgens geen opkomst.


ZATERDAG 4 MEI DODENHERDENKING
Elk jaar is er bij het gemeentehuis Aalsmeer op 4 mei een kranslegging i.v.m. dodenherdenking. Onze scoutinggroep gevraagd is om mee te 'helpen'. We hebben voor een aantal kinderen een taak. En voor de rest van de kinderen vraag ik of ze aanwezig willen zijn. Liefst in uniform, dan kunnen we een soort erehaag vormen. OUDERS ZIJN OOK WELKOM! 
Wat moet je aan: Een nette uniform, dus een donkerblauwe blouse moet je hebben! (Als het weer koud is, doe je een trui aan onder je blouse)
. Een gele das
. Een blauwe spijkerbroek. Als je een taak hebt, wat moet je dan doen: Eerst delen de 2 welpen/dolfijnen informatieboekjes uit. En als het programma begint gaan 2 welpen/dolfijnen bij de stoelen te staan (evt. mensen begeleiden naar hun stoel), 2 welpen/dolfijnen komen bij de trap te staan (evt. mensen begeleiden de trap op), 2 verkenners/gidsen staan bij de kransen (evt. aangeven). Stilstaan, en een half uur netjes kunnen luisteren naar de burgemeester en de muziek.
 Op de dag zelf krijg je nog meer instructies.
Waar, wanneer en hoe laat: Bij het gemeentehuis Aalsmeer (Raadhuisplein), verzamelen bij Floortje (standbeeld vrouw op een hoge sokkel). Verzamelen om 19.15 uur en duurt tot ong. 20.15 uur
.
Waarom doen we dat: Eerbied tonen aan de vele doden die gevallen zijn in de 2e wereldoorlog. Scouts zijn bijna altijd aanwezig/helpen met dodenherdenking in dorpen en steden (kijk maar eens op 4 mei rond 20.00 uur op tv)


Kom een keertje gratis kijken!
Voor meer informatie of afmeldingen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Dolfijnenkamp

Waar gaan we heen: We gaan op kamp naar Bussum. We verblijven op het terrein van Scouting Arrowe.
Datum: Maandag 29 april t/m vrijdag 3 mei 2019 (meivakantie). 
Het kampthema is: RUIMTEVAART! Tijdens het kamp zal je de magische ruimtewereld beter leren kennen.
Verkleedkleren: Neem deze voor de laatste avond mee! Je kunt als een echt Astronaut, Alien, planeet, raket of iets anders met het ruimtevaart-thema.
Kosten: Het kamp kost totaal € 70.00 (het inschrijfgeld is € 35.00) voor zondag 21 april kunt u de resterende € 35.00 betalen. Het bedrag mag ook in 1x voldaan worden.
Tijden: We verzamelen op de parkeerplaats bij zwembad de Waterlelie in Aalsmeer. De bagage wordt maandag 29 april tussen 09.45-10.15uur ingeleverd. Wij vertrekken precies om 10.15 uur richting Bussum met de auto’s. Op vrijdag 3 mei sluiten wij het kamp om 11.00 uur af. U kunt uw dochter dan zelf weer ophalen. U krijgt van ons nog een telefoonnummer, adres en route.

Voor meer informatie:
Vragen staat vrij! U kunt uw vragen stellen voor of na de opkomst of via de mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wat neem je mee: (zet overal je naam in / op)
Goed humeur • Verkleedkleren • Korte / lange broeken • Dunne truitjes/dikke trui voor ‘s avonds • Hemdjes/5 onderbroeken/5 paar sokken • (Wandel)schoenen/regenlaarzen/slippers • Toiletspullen • Luchtbed of matje • Slaapzak/extra deken • Kussen • Knuffel • Pyjama • Zaklamp • Theedoek voor de afwas (deze krijg je niet meer terug) • Zwemspullen+handdoek

Wat laat je thuis:
Uniform (je krijgt van ons een kampdas) • Snoep (zorgen wij voor) • Sieraden • Je mooiste kleren/schoenen • Meer dan € 5.00 zakgeld (zakgeld meenemen is niet verplicht) • Mobiele telefoon (De leiding is het gehele kamp mobiel bereikbaar)


INLEVERSTROOKJE

Mijn dochter
………………………………………………
gaat wel/niet* mee op kamp

Verzekering nummer / instelling:
………………………………………………
Medicijnen:
………………………………………………
Overige bijzonderheden:
……………………………………………… 
Telefoonnummer(s) ouders/verzorgers:
………………………………………………

Ik kan wel/niet* op maandag 29 april rijden naar Bussum, en kan daarbij ... kinderen vervoeren.
Ik kan wel/niet* mijn kind vrijdag 3 mei ophalen. (Zo niet, wordt er geregeld dat ze met iemand anders mee terug kan rijden.)
* doorstrepen wat niet van toepassing is.

Lever dit inschrijfstrookje uiterlijk zaterdag 6 april in en maak € 70.00 over naar rekening NL58RABO0380147831 t.n.v. Sebastiaan Ramp o.v.v. naam kind + Dolfijnen kamp 2019. Betaling graag voor 21 april.

Leiding gevraagd!

Scoutinggroep Wiol & Willem Barendsz. Zoekt actieve leiding voor diverse speltakken. De tijden hangen af van de opkomst van de groep en de leeftijd waarmee je aan de slag wilt. Het gaat in principe om de vrijdagavond, zaterdagochtend of -middag. Leiding geven bij de Scouting is een leuke en gezellige vrijetijdsbesteding zowel met de kinderen als de overige leiding binnen de groep! Voor verdere informatie via het contactformulier

Oud papier en oud frituurvet

Als je nog oud papier hebt, kun je dit altijd in 1 van de 2 blauwe containers bij het voorste clubhuis deponeren. Ook uw gebruikte frituurvet (in plastic flessen) kunt u deponeren in de gele container.

Giften en schenkingen

Wilt u Scouting Wiol en Willem Barendsz. een warm hart toedragen? dan kunt u vrijwillig geld storten op onze rekening
NL11 INGB 0005843490 tnv Wiol en Willembarendsz Aalsmeer. Uw gift komt ten goede aan de uitvoering of ondersteuning van de scouting activiteiten. We kunnen het heel goed gebruiken en bijvoorbaat dank voor uw gebaar.