De dolfijnen hebben opkomsten op zaterdag van 10.30-12.30 uur, mits anders aangegeven...

22-07 Op deze dag
 zullen wij met de dolfijnen het water opgaan en naar het eiland varen. We zullen om 10:00 verzamelen in de kolenhaven te Aalsmeer. we beginnen iets eerder omdat het varen natuurlijk ook tijd in beslag neemt, en zo hebben we net iets meer tijd. Uiterlijk varen wij om kwart over 10 weg, dus wees op tijd! Rond half 1 zijn wij weer terug bij de kolenhaven waar u uw dochter dus ook weer op kunt halen. Tijdens het varen zullen de kinderen van ons zwemvesten krijgen, deze zijn tijdens het varen verplicht om aan te hebben. Op het eiland aangekomen zullen we daar spelletjes gaan spellen, vuurtje stoken en bij mooi weer kunnen we zwemmen. Vergeet dus niet je badpak/bikini, handdoek en droge kleren. Handig is wel om je zwemspullen al aan te hebben voor vertrek. Verder zorgen wij natuurlijk net als elke opkomst voor limonade en wat lekkers.

29-07 HOERAA! De leiding is jarig en viert hen verjaardag. Daarbij is nog een feestje, want het is carnaval met de Junior Pramenrace!

06-07
 Laatste opkomst in de Linnaeushof. Ga mee en geef je op voor 29 juni. Klik hier voor meer informatie.
13-07 t/m 25/08 Fijne vakantie allemaal!

AUGUSTUS
31-08 Gezellig! De eerste opkomst gaat weer van start.