De dolfijnen hebben opkomsten op zaterdag van 10.30-12.30 uur, mits anders aangegeven...

29-09 Tijdens deze opkomst gaan de oven aan, en bakken we heerlijke koekjes.
06-10 We trekken er lekker op uit, we gaan naar de kinderboerderij want het is bijna dierendag. (informatie volgt via de mail)
13-10 Hoe meer gezelligheid, hoe meer vreugd! Vandaag is het vriendinnetjesdag, dus neem een vriendinnetje mee!
20-10 Leiding voor een dag is voor deze opkomst het thema, bedenk dus alvast het spelletje dat jij graag wilt spelen.
27-10 We griezelen wat af tijdens een Halloween opkomst deze morgen.
03-11 Deze opkomst doen we het rustig aan, we houden een filmavond op het clubhuis. Trek je huispak of pyjama lekker aan, en zak met ons onderuit met een leuke film. (informatie volgt via de mail)
10-11 Het vuur in de kampvuurkuil wordt hoog opgestookt, en we maken de lekkerste broodjes.
17-11 Knippen, plakken, tekenen, schilderen of kleuren. Wat het ook is we maken er een prachtige knutsel van.

23/24/25-11 Op deze drie datums hebben wij weer het leukste weekendje van het jaar. We gaan een minikamp houden bij ons eigen clubhuis, om ons alvast voor te bereiden op het grote kamp in de meivakantie (29 april t/m 3 mei) Hou deze datums dus vrij, informatie volgt nog via de mail!

Noteer in je agenda:
20-04 t/m 03-05 2019 Dolfijnenkamp