Opkomst info

Programma

De dolfijnen (meisjes 7 t/m 11 jaar) hebben elke zaterdag opkomst van 10.30-12.30 uur. Bij evt. wijziging zie je dit hieronder.

SEPTEMBER
11-09 Geen opkomst i.v.m. Pramenrace
18-09 Dit weekend is de kunstroute in Aalsmeer. Bij het zorgcentrum gaan we op de grond kunst maken met stoepkrijt. Iedereen uit Aalsmeer kan het komen bekijken. (Informatie volgt via de mail)
25-09 Vandaag maken we vuur en bakken broodjes.

OKTOBER
02-10 We trekken er lekker op uit, we gaan naar de kinderboerderij want het is bijna dierendag. (informatie volgt via de mail)
09-10 Zouden jullie op een onbewoond eiland kunnen overleven? Jullie gaan allemaal raadsels en puzzels oplossen.
16-10 Ik beloof mijn best te doen, een goede dolfijn te zijn! Vandaag gaan we de dolfijnen installeren die nog niet geïnstalleerd zijn. (Informatie volgt via de mail.)
23-10 We gaan met deze opkomst onze creativiteit weer op de proef stellen, en een mooie knutsel opkomst houden.
30-10 Jullie gaan als teams tegen elkaar strijden. Welk team wint de meeste punten?


Kom een keertje gratis kijken!
Klik hier om 3x gratis kennis te maken.

Leiding gevraagd!

Scoutinggroep Wiol & Willem Barendsz. Zoekt actieve leiding voor diverse speltakken. De tijden hangen af van de opkomst van de groep en de leeftijd waarmee je aan de slag wilt. Het gaat in principe om de vrijdagavond, zaterdagochtend of -middag. Leiding geven bij de Scouting is een leuke en gezellige vrijetijdsbesteding zowel met de kinderen als de overige leiding binnen de groep! Voor verdere informatie via het contactformulier

Oud papier en oud frituurvet

Helaas is het niet meer mogelijk om bij ons oud papier in te leveren, u kunt nog wel uw gebruikte frituurvet (in plastic flessen) deponeren in de gele container. Wilt u hier meer over weten? Klik dan hier

Giften en schenkingen

Wilt u Scouting Wiol en Willem Barendsz. een warm hart toedragen? dan kunt u vrijwillig geld storten op onze rekening
NL11 INGB 0005843490 tnv Wiol en Willembarendsz Aalsmeer. Uw gift komt ten goede aan de uitvoering of ondersteuning van de scouting activiteiten. We kunnen het heel goed gebruiken en bijvoorbaat dank voor uw gebaar.