De dolfijnen hebben opkomsten op zaterdag van 10.30-12.30 uur, mits anders aangegeven...

OKTOBER
05-10 Vandaag bepalen jullie de opkomst, jullie zijn voor een dag de leiding. Denk vast na over welk spel je graag wilt spelen.
12-10 Een opkomst op zijn tijd buiten de deur is ook zo leuk. Wat we gaan doen is nog even een verrassing, informatie volgt via de mail.
26-10 De dolfijnen zijn echte waterdieren. Deze opkomst staat dus in het teken van water.

NOVEMBER
02-11 We zetten een spetterende opkomst neer, en vervolgen de wateropkomst van vorige week.
09-11 De opkomst wordt van de ochtend naar de avond verplaatst. Trek alvast je pyjama aan, en bereid je voor op een ontspannen filmavond.
16-11 Wie blaast het publiek omver, en krijgt een groot applaus? Jullie maken je eigen toneelstukjes en acteren erop los.
23-11 Ik beloof mijn best te doen, een goede dolfijn te zijn! Vandaag gaan we de dolfijnen installeren die nog niet geïnstalleerd zijn. Informatie volgt via de mail.
30-11 Vandaag krijgen we bezoek van Sinterklaas, misschien neemt hij wel leuke kadootjes mee.