Opkomst info

Programma

De dolfijnen hebben opkomsten op zaterdag van 10.30-12.30 uur, mits anders aangegeven...

JANUARI
04-01 Geen opkomst
11-01 Geen opkomst maar wel een Boerenkoolfeest in Dorpshuis de Reede in Rijsenhout van 17.00-19.00 uur. Klik hier voor de uitnodiging.
18-01 Laatst is Rikki Tikki Tavi officieel geïnstalleerd als leiding, dus hoog tijd om eens goed met haar kennis te leren maken.
25-01 Lekker smikkelen! We gaan deze opkomst onze eigen cupcakes maken en versieren. Haal je koksmuts en schort vast uit de kast.

FEBRUARI
01-02 Na al dat lekkers is het tijd om ons zelf op de proef te gaan stellen. We gaan overleven op een onbewoond eiland, proeven doen en kijken wie er een echte Robinson is.
08-02 Vorige week zijn we over de stenen geklommen op een eiland. Deze week gaan we met papier en schaar aan de slag. Zie jij de geheime boodschap al voor deze opkomst?
15-02 We stoken het vuur hoog op, en maken aan de bamboestok onze broodjes klaar.
22-02 Alaaf! Het is weer carnaval! Dus het ideale moment om onze verkleedkleren op te zoeken en er een feestelijke opkomst van te maken.
29-02 Ook dit jaar doen we weer aan het verdienen van een insigne. Het thema blijft nog even geheim…

MAART
07-03 Ook dit jaar doen we weer aan het verdienen van een insigne. Het thema blijft nog even geheim… (deel 2)
14-03 Zwemmen in de Waterlelie (Dreef 7) van 15.00-16.00 uur. Dus ‘s morgens geen opkomst.
We zijn om 14.45 uur aanwezig in de hal van het zwembad en rond 16.15 uur krijgt iedereen een ijsje en kan je opgehaald worden. De kosten zijn 4 euro p.p. voor het zwemmen en een ijsje. (Graag gepast betalen). Kinderen zonder zwemdiploma moeten 1 op 1 begeleid worden door een volwassene (papa of mama, zij betalen ook 4 euro). Ben je er niet? Graag afmelden bij de eigen leiding. Op deze dag mag je ook een vriend(in) meenemen (zij betalen ook 4 euro).
21-03 De volume knop draaien we op een standje hogen, en houden een heuse disco.
28-03 Het wordt weer een beetje warmer buiten, dus wij gaan ons vermaken op het eiland.

APRIL
04-04 We gaan eens kijken hoe behendig jullie zijn, en spelen verschillende uitdagende spellen.
11-04 Snijden, mixen en proeven, samen maken wij een heerlijke milkshake.
18-04 Trek je laarzen maar vast aan, dan gaan we lekker banjeren in het bos.

NOTEER IN JE AGENDA EN HOU DEZE DATUM VRIJ:
Ma. 27-04 t/m vr. 01-05 2020 Dolfijnenkamp! Binnenkort krijg je meer informatie.


Kom een keertje gratis kijken!
Voor meer informatie of afmeldingen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Leiding gevraagd!

Scoutinggroep Wiol & Willem Barendsz. Zoekt actieve leiding voor diverse speltakken. De tijden hangen af van de opkomst van de groep en de leeftijd waarmee je aan de slag wilt. Het gaat in principe om de vrijdagavond, zaterdagochtend of -middag. Leiding geven bij de Scouting is een leuke en gezellige vrijetijdsbesteding zowel met de kinderen als de overige leiding binnen de groep! Voor verdere informatie via het contactformulier

Oud papier en oud frituurvet

Helaas is het niet meer mogelijk om bij ons oud papier in te leveren, u kunt nog wel uw gebruikte frituurvet (in plastic flessen) deponeren in de gele container. Wilt u hier meer over weten? Klik dan hier

Giften en schenkingen

Wilt u Scouting Wiol en Willem Barendsz. een warm hart toedragen? dan kunt u vrijwillig geld storten op onze rekening
NL11 INGB 0005843490 tnv Wiol en Willembarendsz Aalsmeer. Uw gift komt ten goede aan de uitvoering of ondersteuning van de scouting activiteiten. We kunnen het heel goed gebruiken en bijvoorbaat dank voor uw gebaar.