Opkomst info

Programma

De dolfijnen hebben opkomsten op zaterdag van 10.30-12.30 uur, mits anders aangegeven...

OKTOBER
05-10 Vandaag bepalen jullie de opkomst, jullie zijn voor een dag de leiding. Denk vast na over welk spel je graag wilt spelen.
12-10 Een opkomst op zijn tijd buiten de deur is ook zo leuk. Wat we gaan doen is nog even een verrassing, informatie volgt via de mail.
26-10 De dolfijnen zijn echte waterdieren. Deze opkomst staat dus in het teken van water.

NOVEMBER
02-11 We zetten een spetterende opkomst neer, en vervolgen de wateropkomst van vorige week.
09-11 De opkomst wordt van de ochtend naar de avond verplaatst. Trek alvast je pyjama aan, en bereid je voor op een ontspannen filmavond.
16-11 Wie blaast het publiek omver, en krijgt een groot applaus? Jullie maken je eigen toneelstukjes en acteren erop los.
23-11 Ik beloof mijn best te doen, een goede dolfijn te zijn! Vandaag gaan we de dolfijnen installeren die nog niet geïnstalleerd zijn. Informatie volgt via de mail.
30-11 Vandaag krijgen we bezoek van Sinterklaas, misschien neemt hij wel leuke kadootjes mee.


Kom een keertje gratis kijken!
Voor meer informatie of afmeldingen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Leiding gevraagd!

Scoutinggroep Wiol & Willem Barendsz. Zoekt actieve leiding voor diverse speltakken. De tijden hangen af van de opkomst van de groep en de leeftijd waarmee je aan de slag wilt. Het gaat in principe om de vrijdagavond, zaterdagochtend of -middag. Leiding geven bij de Scouting is een leuke en gezellige vrijetijdsbesteding zowel met de kinderen als de overige leiding binnen de groep! Voor verdere informatie via het contactformulier

Oud papier en oud frituurvet

Als je nog oud papier hebt, kun je dit altijd in 1 van de 2 blauwe containers bij het voorste clubhuis deponeren. Ook uw gebruikte frituurvet (in plastic flessen) kunt u deponeren in de gele container.

Giften en schenkingen

Wilt u Scouting Wiol en Willem Barendsz. een warm hart toedragen? dan kunt u vrijwillig geld storten op onze rekening
NL11 INGB 0005843490 tnv Wiol en Willembarendsz Aalsmeer. Uw gift komt ten goede aan de uitvoering of ondersteuning van de scouting activiteiten. We kunnen het heel goed gebruiken en bijvoorbaat dank voor uw gebaar.