Opkomst info

Programma

De dolfijnen hebben opkomsten op zaterdag van 10.30-12.30 uur, mits anders aangegeven...

MEI
25 mei: Gewone opkomst.
De junior pramenrace komt er weer aan. En vanaf nu kan je weer inschrijven voor deze super leuke activiteit. De spelletjesmiddag vind plaats op 15 juni om 14.00 uur, en de race zelf is op 29 juni van 13.00-15.15. Geef je snel op via de mail of appje, de eerste 10 kinderen kunnen meedoen.

JUNI
01 juni:
 Geen opkomst wegens de hike.
08 juni: We gaan met z'n alle klimmen en klauteren in de gymzaal, informatie volgt nog via de mail.
15 juni: Bij mooi weer doen we heerlijk verkoelende waterspelletjes! Vergeet je bikini/badpak niet, en anders kleding die nat mag worden. Ook drogen kleren voor na de opkomst is niet overbodig.
22 juni: Met de boot vertrekken we naar het eiland, om ons daar lekker te vermaken. Informatie volgt via de mail.
29 juni: HOERAA!! De leiding is jarig en viert hen verjaardag. Daarbij is nog een feestje, want het is carnaval met de Junior Pramenrace! 

 
JULI
06 juli: De laatste opkomst van het jaar sluiten we feestelijk af in de Linnaeushof! informatie volgt via de mail.
 
 

Kom een keertje gratis kijken!
Voor meer informatie of afmeldingen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Leiding gevraagd!

Scoutinggroep Wiol & Willem Barendsz. Zoekt actieve leiding voor diverse speltakken. De tijden hangen af van de opkomst van de groep en de leeftijd waarmee je aan de slag wilt. Het gaat in principe om de vrijdagavond, zaterdagochtend of -middag. Leiding geven bij de Scouting is een leuke en gezellige vrijetijdsbesteding zowel met de kinderen als de overige leiding binnen de groep! Voor verdere informatie via het contactformulier

Oud papier en oud frituurvet

Als je nog oud papier hebt, kun je dit altijd in 1 van de 2 blauwe containers bij het voorste clubhuis deponeren. Ook uw gebruikte frituurvet (in plastic flessen) kunt u deponeren in de gele container.

Giften en schenkingen

Wilt u Scouting Wiol en Willem Barendsz. een warm hart toedragen? dan kunt u vrijwillig geld storten op onze rekening
NL11 INGB 0005843490 tnv Wiol en Willembarendsz Aalsmeer. Uw gift komt ten goede aan de uitvoering of ondersteuning van de scouting activiteiten. We kunnen het heel goed gebruiken en bijvoorbaat dank voor uw gebaar.