Opkomst info

Programma

De dolfijnen hebben opkomsten op zaterdag van 10.30-12.30 uur, mits anders aangegeven...

09-06 GEEN OPKOMST. (Alleen voor de praamvaarders is er sportmiddag in The Beach van 15.00-16.00 uur. Zij hebben daar een brief over gehad)
16-06 Laatst hebben we een mooie Moederdag knutsel gemaakt, en nu zijn de vaders aan de beurt. We maken een mooie Vaderdagknutsel. 
23-06 Vandaag trekken we als echte waterscouts het water op, en varen door naar het eiland.
30-06 Hiep hiep hoera! De leiding is jarig en viert hun feestje! Jullie zijn allemaal uitgenodigd op deze feestelijke dag!
07-07 De waterfietsen en waterspellen spetteren je om je oren bij deze opkomst.
14-07 Laatste opkomst voor de zomervakantie. We gaan naar de Linnaeushof! Klik hier voor meer info.

Kom een keertje gratis kijken!
Voor meer informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Leiding gevraagd!

Scoutinggroep Wiol & Willem Barendsz. Zoekt actieve leiding voor diverse speltakken. De tijden hangen af van de opkomst van de groep en de leeftijd waarmee je aan de slag wilt. Het gaat in principe om de vrijdagavond, zaterdagochtend of -middag. Leiding geven bij de Scouting is een leuke en gezellige vrijetijdsbesteding zowel met de kinderen als de overige leiding binnen de groep! Voor verdere informatie via het contactformulier

Oud papier en oud frituurvet

Als je nog oud papier hebt, kun je dit altijd in 1 van de 2 blauwe containers bij het voorste clubhuis deponeren. Ook uw gebruikte frituurvet (in plastic flessen) kunt u deponeren in de gele container.

Giften en schenkingen

Wilt u Scouting Wiol en Willem Barendsz. een warm hart toedragen? dan kunt u vrijwillig geld storten op onze rekening
NL11 INGB 0005843490 tnv Wiol en Willembarendsz Aalsmeer. Uw gift komt ten goede aan de uitvoering of ondersteuning van de scouting activiteiten. We kunnen het heel goed gebruiken en bijvoorbaat dank voor uw gebaar.