Opkomst info

Programma

De dolfijnen hebben opkomsten op zaterdag van 10.30-12.30 uur, mits anders aangegeven...

29-09 Tijdens deze opkomst gaan de oven aan, en bakken we heerlijke koekjes.
06-10 We trekken er lekker op uit, we gaan naar de kinderboerderij want het is bijna dierendag. (informatie volgt via de mail)
13-10 Hoe meer gezelligheid, hoe meer vreugd! Vandaag is het vriendinnetjesdag, dus neem een vriendinnetje mee!
20-10 Leiding voor een dag is voor deze opkomst het thema, bedenk dus alvast het spelletje dat jij graag wilt spelen.
27-10 We griezelen wat af tijdens een Halloween opkomst deze morgen.
03-11 Deze opkomst doen we het rustig aan, we houden een filmavond op het clubhuis. Trek je huispak of pyjama lekker aan, en zak met ons onderuit met een leuke film. (informatie volgt via de mail)
10-11 Het vuur in de kampvuurkuil wordt hoog opgestookt, en we maken de lekkerste broodjes.
17-11 Knippen, plakken, tekenen, schilderen of kleuren. Wat het ook is we maken er een prachtige knutsel van.

23/24/25-11 Op deze drie datums hebben wij weer het leukste weekendje van het jaar. We gaan een minikamp houden bij ons eigen clubhuis, om ons alvast voor te bereiden op het grote kamp in de meivakantie (29 april t/m 3 mei) Hou deze datums dus vrij, informatie volgt nog via de mail!


Noteer in je agenda:
20-04 t/m 03-05 2019 Dolfijnenkamp


Kom een keertje gratis kijken!
Voor meer informatie of afmeldingen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Leiding gevraagd!

Scoutinggroep Wiol & Willem Barendsz. Zoekt actieve leiding voor diverse speltakken. De tijden hangen af van de opkomst van de groep en de leeftijd waarmee je aan de slag wilt. Het gaat in principe om de vrijdagavond, zaterdagochtend of -middag. Leiding geven bij de Scouting is een leuke en gezellige vrijetijdsbesteding zowel met de kinderen als de overige leiding binnen de groep! Voor verdere informatie via het contactformulier

Oud papier en oud frituurvet

Als je nog oud papier hebt, kun je dit altijd in 1 van de 2 blauwe containers bij het voorste clubhuis deponeren. Ook uw gebruikte frituurvet (in plastic flessen) kunt u deponeren in de gele container.

Giften en schenkingen

Wilt u Scouting Wiol en Willem Barendsz. een warm hart toedragen? dan kunt u vrijwillig geld storten op onze rekening
NL11 INGB 0005843490 tnv Wiol en Willembarendsz Aalsmeer. Uw gift komt ten goede aan de uitvoering of ondersteuning van de scouting activiteiten. We kunnen het heel goed gebruiken en bijvoorbaat dank voor uw gebaar.