De dolfijnen hebben opkomsten op zaterdag van 10.30-12.30 uur, mits anders aangegeven...

25 mei: Gewone opkomst.
De junior pramenrace komt er weer aan. En vanaf nu kan je weer inschrijven voor deze super leuke activiteit. De spelletjesmiddag vind plaats op 15 juni om 14.00 uur, en de race zelf is op 29 juni van 13.00-15.15. Geef je snel op via de mail of appje, de eerste 10 kinderen kunnen meedoen.

01 juni:
 Geen opkomst wegens de hike.
08 juni: We gaan met z'n alle klimmen en klauteren in de gymzaal, informatie volgt nog via de mail.
15 juni: Bij mooi weer doen we heerlijk verkoelende waterspelletjes! Vergeet je bikini/badpak niet, en anders kleding die nat mag worden. Ook drogen kleren voor na de opkomst is niet overbodig.
22 juni: Met de boot vertrekken we naar het eiland, om ons daar lekker te vermaken. Informatie volgt via de mail.
29 juni: HOERAA!! De leiding is jarig en viert hen verjaardag. Daarbij is nog een feestje, want het is carnaval met de Junior Pramenrace!

06 juli: De laatste opkomst van het jaar sluiten we feestelijk af in de Linnaeushof! informatie volgt via de mail.