De dolfijnen (meisjes 7 t/m 11 jaar) hebben elke zaterdag opkomst van 10.30-12.30 uur. Bij evt. wijziging zie je dit hieronder.

SEPTEMBER
11-09 Geen opkomst i.v.m. Pramenrace
18-09 Dit weekend is de kunstroute in Aalsmeer. Bij het zorgcentrum gaan we op de grond kunst maken met stoepkrijt. Iedereen uit Aalsmeer kan het komen bekijken. (Informatie volgt via de mail)
25-09 Vandaag maken we vuur en bakken broodjes.

OKTOBER
02-10 We trekken er lekker op uit, we gaan naar de kinderboerderij want het is bijna dierendag. (informatie volgt via de mail)
09-10 Zouden jullie op een onbewoond eiland kunnen overleven? Jullie gaan allemaal raadsels en puzzels oplossen.
16-10 Ik beloof mijn best te doen, een goede dolfijn te zijn! Vandaag gaan we de dolfijnen installeren die nog niet geïnstalleerd zijn. (Informatie volgt via de mail.)
23-10 We gaan met deze opkomst onze creativiteit weer op de proef stellen, en een mooie knutsel opkomst houden.
30-10 Jullie gaan als teams tegen elkaar strijden. Welk team wint de meeste punten?

Helaas is het niet meer mogelijk om bij ons oud papier in te leveren, u kunt nog wel uw gebruikte frituurvet (in plastic flessen) deponeren in de gele container. Wilt u hier meer over weten? Klik dan hier