De bevers (meisjes + jongens 4,5 t/m 7 jaar) hebben elke zaterdag opkomst van 10.45-12.30 uur. Bij evt. wijziging zie je dit hieronder. Het is handig deze voor een opkomst door te nemen, zodat uw zoon of dochter geschikt gekleed naar de opkomst komt. De leiding kan beslissen een programma aan te passen aan onverwachte omstandigheden.

07-05 GEEN opkomst, ivm vakantie
14-05 Samen met Rebbel en Noa hebben we een opkomst in het thema Lente.
21-05 Mjam, met Steven stroom gaan we vandaag broodjes bakken.
28-05 GEEN opkomst, ivm de leiding die op HIKE is

04-06 Vandaag gaan met goed weer waterfietsen.
11-06 Vandaag gaan we varen naar het eiland, daar zullen we spelletjes doen en lunchen. We zullen vandaag opkomst hebben van 10:45 t/m 14:00 uur. Om 14:00 uur zijn we terug bij het hek. Mocht het heel slecht weer zijn vandaag, zullen we op het scoutingterrein blijven en is de opkomst om 12:30 uur afgelopen. Dit zullen wij communiceren via de app/mail.
18-06 Vandaag is de Beverdoedag meer informatie komt via een aparte brief.
25-06 Op 29 juni is het nationale modderdag, vandaag gaan we bij scouting al allerlei modderdingen doen, ook zullen we samen een blote voetenpad maken. De kans is groot dat je niet schoon blijft vandaag. Alle kinderen die een installatiebrief hebben gekregen zullen vandaag geïnstalleerd worden.

02-07 Met goed weer gaan we waterspelletjes doen.
09-07 De laatste opkomst voor de zomervakantie, deze zullen we (traditiegetrouw) afsluiten in het Linneaushof. Meer informatie over deze dag volgt nog.
16-07 t/m 27-8 Is er vanwege de zomervakantie GEEN opkomst.

Groetjes van de beverleiding,
Professor Plof (Joran), Steven Stroom (Stefan),Sterre Stroom (Madelief), Noa (Tamara), Rebbel (Serra) en Rozemarijn (Anna).