We hebben voor de komende weken een overzicht gemaakt van de activiteiten. Het is handig deze voor een opkomst door te nemen, zodat uw zoon of dochter geschikt gekleed naar de opkomst komt. De leiding kan beslissen een programma aan te passen aan onverwachte omstandigheden.
Opkomst van 10.45-12.30 uur tenzij anders aangegeven.

JANUARI 2010
04-01 Geen opkomst i.v.m. kerstvakantie
11-01 Geen opkomst maar wel een Boerenkoolfeest in Dorpshuis de Reede in Rijsenhout van 17.00-19.00 uur. Klik hier voor de uitnodiging.
18-01 In deze koude en donkere wintertijden gaan we het gezellig en knus maken in het clubhuis, lekker film kijken. Neem allemaal kussens, zitzakken mee.
25-01 O jee, de vogels hebben geen eten meer. Dat vindt Rebbel zo zielig, dus we gaan dan in deze opkomst pinda’s rijgen en vetbollen maken.

FEBRUARI
01-02 Vriendjes en vriendinnetjesdag. Neem gezellig iemand mee, want we gaan spelletje doen.
08-02 Valentijnsdag. Mmm... ben jij al verliefd? We gaan cupcakes mooi versieren en/of opeten.
15-02 Carnaval. Kom verkleed! Noa nodigt de bevers uit voor een groot carnavalsfeest in het dorp Hotsjietonia met muziek, slingers enzovoorts. Maar als de bevers binnenkomen, lopen alle bewoners nog in pyjama. Uitgerekend vandaag hebben ze zich verslapen. Met z’n allen gaan ze aan de slag. Slingers maken, ballonnen opblaas estafette en zelf confetti maken. Na een uurtje is het klaar en kan het feest beginnen. Koekhappen, dansen op de muziek en limonade drinken met turborietjes.
22-02 Geen opkomst ivm voorjaarsvakantie.
29-02 Brrrr... is het nog steeds winter? Als er geen sneeuw is gevallen maken we zelf wel een Iglo van suikerklontjes.

MAART
07-03 Professor Plof gaat binnenkort op sportvakantie. Hij moet nog een hoop dingen inpakken, maar vooral ook oefenen om de spieren soepel te krijgen. Professor Plof gaat touwtje springen voor een goede conditie en gewichtheffen om spierballen te krijgen.
14-03 Zwemmen in de Waterlelie (Dreef 7) van 15.00-16.00 uur. Dus ‘s morgens geen opkomst.
We zijn om 14.45 uur aanwezig in de hal van het zwembad en rond 16.15 uur krijgt iedereen een ijsje en kan je opgehaald worden. De kosten zijn 4 euro p.p. voor het zwemmen en een ijsje. (Graag gepast betalen). Kinderen zonder zwemdiploma moeten 1 op 1 begeleid worden door een volwassene (papa of mama, zij betalen ook 4 euro). Ben je er niet? Graag afmelden bij de eigen leiding. Op deze dag mag je ook een vriend(in) meenemen (zij betalen ook 4 euro).
21-03 Het is Nationale Pannenkoeken dag, daar doen de bevers natuurlijk ook aan mee. Keet kleur leert ons welke ingrediënten je nodig hebt om pannenkoeken te bakken met het spel soeptikkertje.
28-03 Het circus is in dorp Hotsjietonia, maar er is een probleem: alle artiesten hebben de buikgriep en kunnen dus niet optreden. Noa weet de oplossing, ze vraagt gewoon of de bevers de trucs en acts kunnen doen. Oefenen, verkleden, schminken, entreekaartjes knutselen, generale repetitie.

APRIL
04-04 Samen met Steven Stroom gaan we bootjes maken van piepschuim en ander kosteloos materiaal. Bootjes natuurlijk even testen in de sloot!
11-04 Paasopkomst. O jee, de paashaas heeft de eieren verstopt. Zouden wij alle eitjes kunnen vinden? Ook kunnen we evt de eieren een leuk kleurtje geven.
18-04 Weet jij veel van dieren? Want Rebbel neemt je mee naar de dierenboerderij Boerenvreugd. We verzamelen bij de Beethovenlaan 118 Aalsmeer om 10.45 uur en om 12.30 uur kan je weer opgehaald worden.
25-04 Sterre Stroom is foto´s aan het inplakken van al haar avonturen. Dat lijkt de bevers nu ook wel leuk, foto´s maken. In kleine groepjes mogen de bevers van elkaar een foto maken. Een hele serieuze en een hele gekke. Sterre belooft dat ze de foto´s uitprint zodat ze in het lokaal opgehangen kunnen worden.

02-05 Geen opkomst ivm meivakantie.
09-05 Geen opkomst ivm meivakantie.
16-05 Vandaag zijn we creatief, want we gaan iets moois maken voor moederdag.
23-05 Geen opkomst ivm Hike (wandelaktiviteit georganiseerd door onze scouting voor mensen v/a 14 jaar).
30-05 Varen met Rebbel en beestjes vangen wat in het water leeft. (Mits het mooi weer is e.a. leuke spelletjes binnen doen).

06-06 Varen tot 14.00 uur!!! Op deze dag gaan we extra lang weg, want we gaan lekker picknicken op een eiland en evt. zwemmen (mits je een zwemdiploma hebt) of lekker met waterballonnen gooien, dus neem je zwemspullen, opblaasbedje mee. (Mits het mooi weer is e.a. leuke spelletjes binnen doen tot 12.30 uur).
13-06 Neem een hamer mee, want we gaan iets moois timmeren voor vaderdag.
20-06 Varen met proffessor Plof en doen proefjes met het water. (Mits het mooi weer is e.a. leuke spelletjes binnen doen).
27-06 Linnaeushof. T.z.t. krijg je meer info over.

Voor vragen of afmelden van uw zoon of dochter:
WhatsApp 06-28114804

Groetjes van de beverleiding,
Keet Kleur (Amanda), Professor Plof (Joran), Steven Stroom (Stefan),Sterre Stroom (Laura), Noa (Tamara) en Rebbel (Jacqueline)

Helaas is het niet meer mogelijk om bij ons oud papier in te leveren, u kunt nog wel uw gebruikte frituurvet (in plastic flessen) deponeren in de gele container. Wilt u hier meer over weten? Klik dan hier