Opkomst info

Programma

De bevers hebben elke zaterdag opkomst van 10.45-12.30 uur. Bij evt. wijziging zie je dit hieronder.
In verband met Corona mogen de ouders/verzorgers niet op het terrein komen. U kunt uw kind brengen tot het hek bij de parkeerplaats, hier zal de leiding uw kind opwachten. Hier kunt u uw kind op 1.5m afstand ook weer ophalen.

JUNI
05-06
Vandaag is onze laatste dag op reis in Nederland. We gaan allemaal Nederlandse spelletjes doen.
12-06 Vandaag gaan we samen met professor Plof varen. We gaan met elkaar naar het scoutingeiland, hier gaan we lunchen en i.p.v. 12:30u is de opkomst vandaag om 14:00u afgelopen.
19-06 Morgen is het vaderdag, samen met Professor Plof gaan we iets stoers maken voor papa.
26-06 Met goed weer gaan we lekker spelen met water, fietsen op de waterfietsen, neem je een handdoek en droge kleding mee?

JULI
03-07
 Laatste opkomst!

10-07 t/m 22-08 Geen opkomst i.v.m. grote zomervakantie.


Kom een keertje gratis kijken!
Klik hier om 3x gratis kennis te maken.

Leiding gevraagd!

Scoutinggroep Wiol & Willem Barendsz. Zoekt actieve leiding voor diverse speltakken. De tijden hangen af van de opkomst van de groep en de leeftijd waarmee je aan de slag wilt. Het gaat in principe om de vrijdagavond, zaterdagochtend of -middag. Leiding geven bij de Scouting is een leuke en gezellige vrijetijdsbesteding zowel met de kinderen als de overige leiding binnen de groep! Voor verdere informatie via het contactformulier

Oud papier en oud frituurvet

Helaas is het niet meer mogelijk om bij ons oud papier in te leveren, u kunt nog wel uw gebruikte frituurvet (in plastic flessen) deponeren in de gele container. Wilt u hier meer over weten? Klik dan hier

Giften en schenkingen

Wilt u Scouting Wiol en Willem Barendsz. een warm hart toedragen? dan kunt u vrijwillig geld storten op onze rekening
NL11 INGB 0005843490 tnv Wiol en Willembarendsz Aalsmeer. Uw gift komt ten goede aan de uitvoering of ondersteuning van de scouting activiteiten. We kunnen het heel goed gebruiken en bijvoorbaat dank voor uw gebaar.