Opkomst van 10.45-12.30 uur.
Tenzij anders aangegeven.

We hebben voor de komende weken een overzicht gemaakt van de activiteiten. Het is handig deze voor een opkomst door te nemen, zodat uw zoon of dochter geschikt gekleed naar de opkomst komt. De leiding kan beslissen een programma aan te passen aan onverwachte omstandigheden.

03-11 Er is een schatkist verstopt. Maar deze kunnen we pas vinden door spelletjes te doen. En bij elk spel verdienen we een stukje puzzel van de kaart. Lukt het ons om de puzzel op te lossen, zodat we de schatkist kunnen vinden? Denk dat Steven Stroom daarin ons kan helpen.
10-11 Sint Maarten, Sint Maarten.. de koeien hebben staarten... Met Keet Kleur gaan we leuke lampionnen maken en oefenen hoe we aan de deur moeten bellen.
17-11 Mmmm we gaan pepernoten bakken. (Ouders: willen jullie iets leuks schrijven over je kind i.v.m. Sint die op 1 december bij ons komt? Bijv. zwemdiploma, tand eruit, hobby's, waar ze goed in zijn. Graag mailen naar onderstaand mailadres)
24-11 Vandaag is het een feestdag! Er worden nieuwe bevers geïnstalleerd. Noa en Rebbel helpen daarbij dat deze dag een feestje wordt. Deze nieuwe bevers krijgen op 3-11 een brief mee naar huis.

01-12 Oei dit wordt een spannende maar feestelijke dag! we krijgen hoog bezoek van Sinterklaas met Pieten.
08-12 Kimspel? Wat is dat? We gaan met Professor Plof allerlei dingen proeven, voelen en ruiken. Kijken of we hier goed in zijn.
15-12 Vandaag niet eten hoor, want we gaan met z'n alleen gezellig kerstontbijten. Iedereen neemt iets mee voor 3 personen, wat 'ie lekker vind. Dan maken we met z'n allen een mooi feestmaal van.
22-12 Geen opkomst i.v.m. kerstvakantie
29-12 Geen opkomst i.v.m. kerstvakantie

05-01 Geen opkomst i.v.m. kerstvakantie
12-01 Boerenkoolfeest in De Reede Rijsenhout. Begin december krijg je meer informatie.
19-01 We gaan met allerlei dingen oefenen om een insignes proberen te verdienen.
26-01 Neem een kussen, kleed of dekbed lekker mee want we gaan film kijken.

Voor vragen of afmelden van uw zoon of dochter:
WhatsApp 06-28114804

Groetjes van de beverleiding,
Keet Kleur (Amanda), Professor Plof (Joran), Steven Stroom (Stefan), Noa (Tamara) en Rebbel (Jacqueline)

De beverleiding zoekt nog vrijwilligers om leiding te worden.
Ben jij actief en vind je het leuk om met kinderen te werken?
Kom dan een keertje kijken of meld je aan bij bovenstaand mailadres.