We hebben voor de komende weken een overzicht gemaakt van de activiteiten. Het is handig deze voor een opkomst door te nemen, zodat uw zoon of dochter geschikt gekleed naar de opkomst komt. De leiding kan beslissen een programma aan te passen aan onverwachte omstandigheden.
Opkomst van 10.45-12.30 uur tenzij anders aangegeven.

11-05 Vandaag zijn we creatief, want we gaan iets moois maken voor moederdag
18-05 Het is spelletjesdag in in Hotsjietonia! Waar ben jij goed in?
25-05 Professor Plof gaat een ontploffing doen in de vuurkuil. Hopelijk gaat dat goed... en zo niet dan gaan we gebruik maken van het vuurtje. Mmm misschien wel broodjes bakken.

01-06
Geen opkomst i.v.m Hemelvaartvakantie en hike waaraan de leiding er aan meedoet.
08-06 Varen met proffessor Plof en doen proefjes met het water. (Mits het mooi weer is e.a. leuke spelletjes binnen doen)
15-06 Neem een hamer mee, want we gaan iets moois timmeren voor vaderdag.
22-06 Varen met Keet Kleur en kijken welke kleuren we kunnen vinden en mee kunnen nemen. (Mits het mooi weer is e.a. leuke spelletjes binnen doen)
29-06 Varen met Rebbel en beestjes vangen wat in het water leeft. (Mits het mooi weer is e.a. leuke spelletjes binnen doen)

06-07
 Linnaeushof. T.z.t. krijg je meer info over.

Voor vragen of afmelden van uw zoon of dochter:
WhatsApp 06-28114804

Groetjes van de beverleiding,
Keet Kleur (Amanda), Professor Plof (Joran), Steven Stroom (Stefan),Sterre Stroom (Laura), Noa (Tamara) en Rebbel (Jacqueline)

De beverleiding zoekt nog vrijwilligers om leiding te worden.
Ben jij actief en vind je het leuk om met kinderen te werken?
Kom dan een keertje kijken of meld je aan bij bovenstaand mailadres.