De bevers hebben elke zaterdag opkomst van 10.45-12.30 uur, tenzij hieronder anders aangegeven.
Helaas mogen ouders nog niet op het terrein komen i.v.m. coronavoorschriften.
De leiding zal bij het hek de kinderen ontvangen 10 minuten voor aanvangst.

OKTOBER
03-10
Morgen is het dierendag, vandaag mag je je lievelingsknuffeldier meenemen. Ook ga je er een toneelstuk mee doen.
10-10 Herfst, herfst wat heb je te koop? We gaan met elkaar een mooie herfsttafel maken.
17-10 Geen opkomst vanwege de herfstvakantie
24-10 Hopelijk waait het vandaag want samen met Noa gaan we vliegeren.
31-10 Vandaag gaan we de nieuwe Bevers installeren. Ook gaan we leuke Halloweenspelletjes doen.

NOVEMBER
07-11
SintMaarten, we gaan vandaag met Steven een lampion maken.
14-11 Vandaag hebben we feest! Keet Kleur is weer terug, alle leiding viert hun verjaardag. En een afscheid van Rebbel is vandaag voor het laatst bij de Bevers.
21-11 Kom maar in je sportieve (pieten)outfit, we hebben vandaag pietengym
28-11 Als corona meewerkt, brengt de Sint ons vandaag een bezoek. Anders heeft hij vast wel ergens cadeautjes voor ons.

DECEMBER
05-12
 Mjam we gaan vandaag pepernoten bakken.
12-12 Je mag vandaag voor ong. 3 personen iets lekker voor het ontbijt meenemen. Met elkaar gaan we genieten van een vervroegd kerstontbijt. Je mag ook in je mooie kleding komen.
19-12 Geen opkomst vanwege de kerstvakantie.
26-12 Geen opkomst vanwege de kerstvakantie.

JANUARI
02-01 Geen opkomst vanwege de kerstvakantie.

Voor vragen of afmelden van uw zoon of dochter:
WhatsApp 06-28114804

Groetjes van de beverleiding,
Keet Kleur (Amanda), Professor Plof (Joran), Steven Stroom (Stefan),Sterre Stroom (Laura), Noa (Tamara) en Rebbel (Jacqueline)

Helaas is het niet meer mogelijk om bij ons oud papier in te leveren, u kunt nog wel uw gebruikte frituurvet (in plastic flessen) deponeren in de gele container. Wilt u hier meer over weten? Klik dan hier