De bevers (meisjes + jongens 4,5 t/m 7 jaar) hebben elke zaterdag opkomst van 10.45-12.30 uur. Bij evt. wijziging zie je dit hieronder.
Het is handig deze voor een opkomst door te nemen, zodat uw zoon of dochter geschikt gekleed naar de opkomst komt. De leiding kan beslissen een programma aan te passen aan onverwachte omstandigheden.

SEPTEMBER
04-09 Vanavond is de verlichte botenshow. We gaan vandaag bij de bevers ook boten maken.
11-09 GEEN opkomst i.v.m. Pramenrace
18-09 Met goed weer gaan we waterspelletjes doen, neem je je zwemkleding, handdoek en droge kleding mee? Bij minder goed weer doen we gezellig spelletjes met elkaar. Om 12:00u gaan we de nieuwe Bevers installeren.
25-09 Samen met Rebbel en Rozemarijn gaan we speuren! Zet jij je speurneus maar alvast op!

OKTOBER
02-10 Vandaag mag je je knuffel meenemen, samen met Rebbel gaan we leuke dingen doen voor dierendag.
09-10 Mjam mjam vandaag gaan we allemaal lekkere dingen proeven/eten. Ook gaan er om 12:00u een aantal bevers overvliegen naar de Dolfijnen en Welpen.
16-10/17-10 Wat gezellig we gaan een nachtje logeren in ons clubhuis. Hierover ontvang je begin september meer informatie van de leiding. Kom je ook gezellig logeren?
23-10 GEEN opkomst i.v.m. de herfstvakantie. Zien we je volgende week weer?
30-10 Je mag vandaag verkleed komen, we gaan gezellig griezelen met elkaar.

Groetjes van de beverleiding,
Professor Plof (Joran), Steven Stroom (Stefan),Sterre Stroom (Madelief), Noa (Tamara), Rebbel (Serra) en Rozemarijn (Anna).

Helaas is het niet meer mogelijk om bij ons oud papier in te leveren, u kunt nog wel uw gebruikte frituurvet (in plastic flessen) deponeren in de gele container. Wilt u hier meer over weten? Klik dan hier