Opkomst info

Programma

De bevers (meisjes + jongens 4,5 t/m 7 jaar) hebben elke zaterdag opkomst van 10.45-12.30 uur. Bij evt. wijziging zie je dit hieronder. Het is handig deze voor een opkomst door te nemen, zodat uw zoon of dochter geschikt gekleed naar de opkomst komt. De leiding kan beslissen een programma aan te passen aan onverwachte omstandigheden.

JANUARI
06 Geen opkomst
13 Geen opkomst, maar wel een Boerenkoolfeest voor de gehele groep in Dorpshuis de Reede in Rijsenhout. Klik hier voor de uitnodiging.
20 Met elkaar hebben we een Nieuwjaarsfeestje. We gaan allemaal leuke dingen doen en kinderchampagne drinken
27 We gaan een echte winterknutsel maken met elkaar.

FEBRUARI
03 Zwemmen Waterlelie met alle speltakken van 15.00-16.00 uur. Klik hier voor meer informatie. 
10 Je mag verkleed komen. Met elkaar gaan we allemaal leuke (carnaval) spelletjes doen.
17 Je mag vandaag een vriendje/vriendinnetje meenemen. Ook gaan we allemaal leuke spelletjes doen.
24 We gaan vandaag extra goed zorgen voor de vogels. We maken iets lekkers om thuis in de tuin te hangen. Of op het balkon dat kan natuurlijk ook.

MAART
02 Vandaag gaan we een kampvuurtje maken.
09 Vandaag staat in het teken van Piraten. Je mag als piraat verkleed komen. We gaan allemaal activiteiten doen in het thema Piraten.
16 Vandaag staat in het teken van Piraten. Je mag als piraat verkleed komen. We gaan allemaal activiteiten doen in het thema Piraten.
23 EHBO, na vandaag weet je precies wat je moet doen als er iemand bloed heeft. Ook zullen we een ontruimingsoefening hebben vandaag.
30 Vandaag staat in het teken van Pasen. We gaan een Paasknutsel maken, Paasspelletjes doen en eieren zoeken. Ook zullen we vandaag de kinderen die een brief hebben gekregen gaan installeren en zullen er kinderen gaan overvliegen.

APRIL
06 Vandaag hebben we een feestje want de leiding is Jarig. Kom je ook gezellig op ons feestje? Je mag vandaag met gekke verjaardagsharen naar de opkomst komen.
13 Met goed weer hebben we vandaag opkomst bij het surfeiland, Hier gaan we gezellig spelletjes spelen. Is het vandaag erg slecht weer hebben we gewoon opkomst bij het clubhuis. Hou de app in de gaten.
20 MIJN OUDER IS DE BESTE! Vandaag mag je papa of mama meenemen en samen met papa/mama ga je allemaal opdrachten uitvoeren. Zeker weten dat jouw papa/mama de beste is.
27 GEEN opkomst, vanwege Koningsdag

MEI
04 In de ochtend gaan we iets leuks maken voor al die lieve mama’s. In de avond is er Dodenherdenkking. Hier is de scouting ook bij aanwezig. Meer info volgt nog.
11 GEEN opkomst De leiding is op HIKE
18 We hebben opkomst bij de geitenboerderij in het Amsterdamse bos. De opkomsttijden blijven hetzelfde. We verzamelen bij de ingang van de geitenboerderij. Spreek eventueel carpoolen af in de beverapp. Nieuwe Meerlaan 4, 1182 DB Amstelveen
25 Samen met Noa en Sterre toveren we het clubhuis om in een heuse kermis. Met spelletjes en suikerspinnen.

Groetjes van de beverleiding,
Steven Stroom (Stefan), Sterre Stroom (Madelief), Noa (Tamara), Rebbel (Serra) en Rozemarijn (Anna). 


Kom een keertje gratis kijken!
Klik hier om 3x gratis kennis te maken.

Leiding gevraagd!

Scoutinggroep Wiol & Willem Barendsz. Zoekt actieve leiding voor diverse speltakken. De tijden hangen af van de opkomst van de groep en de leeftijd waarmee je aan de slag wilt. Het gaat in principe om de vrijdagavond, zaterdagochtend of -middag. Leiding geven bij de Scouting is een leuke en gezellige vrijetijdsbesteding zowel met de kinderen als de overige leiding binnen de groep! Voor verdere informatie via het contactformulier

Giften en schenkingen

Wilt u Scouting Wiol en Willem Barendsz. een warm hart toedragen? dan kunt u vrijwillig geld storten op onze rekening
NL11 INGB 0005843490 tnv Wiol en Willembarendsz Aalsmeer. Uw gift komt ten goede aan de uitvoering of ondersteuning van de scouting activiteiten. We kunnen het heel goed gebruiken en bijvoorbaat dank voor uw gebaar.