Het is handig deze voor een opkomst door te nemen, zodat uw zoon of dochter geschikt gekleed naar de opkomst komt. De leiding kan beslissen een programma aan te passen aan onverwachte omstandigheden. In verband met Corona mogen de ouders/verzorgers niet op het terrein komen. U kunt uw kind brengen tot het hek bij de parkeerplaats, hier zal de leiding uw kind opwachten. Om 12:30u loopt de leiding met uw kind wederom naar het hek. Hier kunt u uw kind op 1.5m afstand ook weer ophalen. Opkomsttijden van 10:45 t/m 12:30u

DECEMBER
Ook scouting WWB moet haar deuren sluiten tot 19-01.
Tzt hopen we iets meer te weten en dat we opkomsten kunnen draaien.
Fijne en gezonde feestdagen allemaal!
19-12 Geen opkomst
26-12 Geen opkomst

JANUARI
02-01
Geen opkomst
09-01 Geen opkomst
16-01 Doe meer met de online bingo van 14.00-16.00 uur! Klik hier voor meer informatie.
Klik hier om in te schrijven.
23-01 Weer de eerste opkomst van het nieuwe jaar. Om dit te vieren mogen alle kinderen verkleed komen. We gaan er een gezellige opkomst van maken.
30-01 Vandaag staat in het teken van veiligheid. Wat moeten we doen als er brand is en hoe plakken we een pleister?

FEBRUARI
06-02
Vandaag hebben we een filmochtend. Je mag lekker in je pyjama komen. Neem je je knuffel en kussen mee?
13-02 Het is bijna Valentijnsdag. We gaan vandaag liefdeskoekjes bakken en versieren.
20-02 Vandaag staat in het teken van Noa. Benieuwd wat ze allemaal voor leuke dingen gaat doen met ons.
27-02 Vandaag is het vakantie en hebben we geen opkomst. Tot volgende week!

MAART
06-03 Vandaag staat in het teken van Steven Stroom. Benieuwd wat hij allemaal voor leuke dingen gaat doen met ons.
13-03 Vandaag staat in het teken van Keet Kleur. We leren haar nog beter kennen.
20-03 Vandaag staat in het teken van Sterre Stroom. Samen met haar gaat we leuke avonturen beleven.
27-03 Vandaag staat in het teken van Professor Plof. Wat voor proefjes zal hij met ons gaan doen?

Voor vragen of afmelden van uw zoon of dochter:
WhatsApp 06-28114804

Groetjes van de beverleiding,
 Keet Kleur (Amanda), Professor Plof (Joran), Steven Stroom (Stefan),Sterre Stroom (Madelief) en Noa (Tamara)

Helaas is het niet meer mogelijk om bij ons oud papier in te leveren, u kunt nog wel uw gebruikte frituurvet (in plastic flessen) deponeren in de gele container. Wilt u hier meer over weten? Klik dan hier