We hebben voor de komende weken een overzicht gemaakt van de activiteiten. Het is handig deze voor een opkomst door te nemen, zodat uw zoon of dochter geschikt gekleed naar de opkomst komt. De leiding kan beslissen een programma aan te passen aan onverwachte omstandigheden.

10-03 Filmochtend. Wees op tijd, want we gaan een leuke film kijken. Neem wat evt. wat lekkers mee en een zitzak (niet verplicht hoor). Rozemarijn neemt ook wat lekkers mee.
17-03 Lekker kliederen om slijm te maken. Wil je weten hoe? Keet Kleur gaat het uitleggen.
24-03 We gaan ons verkleden. niet met rare kleding maar met krantenpapier. Wie kan er iets moois maken?
31-03 Het is Pasen! En alle eieren zijn verstopt, hopelijk kunnen we ze vinden...

07-04 Mmm we gaan cupcakejes bakken en versieren samen met Rozemarijn.
14-04 Vandaag gaan we een hut bouwen en Steven Stroom helpt een handje mee.
21-04 Op de hut moet natuurlijk een mooie vlag wapperen, deze gaan we natuurlijk maken
28-04 Vandaag is er geen opkomst, het is koningsdag/meivakantie

05-05 Vandaag is er geen opkomst, het is meivakantie
12-05 Vandaag is er geen opkomst, het is meivakantie
19-05 Wow we gaan vuur maken en broodjes bakken. Steven Stroom heeft hier zin in, jij ook?
26-05 Dit keer hebben we geen opkomst in het clubhuis maar zijn we bij de kinderboerderij Boerenvreugd (Beethovenlaan 118). Weet jij alle dieren? Rebbel wel! Komen jullie daar allemaal naar toe? Jullie mogen daar ook weer worden opgehaald.

02-06 We gaan bij mooi weer varen. Bij slecht weer blijven we in het clubhuis.
09-06 Beverdoedag! We gaan samen met andere bevers van de gehele regio spelen. Meer informatie hoor je tzt.
16-06 We gaan bij mooi weer varen. Bij slecht weer blijven we in het clubhuis.
23-06 We gaan een reuzeknikkerbaan maken! Dit doen we met closetrolletjes. Dus als iedereen closetrolletjes of keukenrollen spaart en meeneemt, dan komen we een heel eind
30-06 We gaan bij mooi weer varen. Bij slecht weer blijven we in het clubhuis.

07-07 Waterspelletjes!!! Lekker knoeien met water, dus neem wel een handdoek mee... Dit doen we uiteraard alleen met mooi weer.
14-07 Laatste opkomst voor de zomervakantie. We gaan naar de Linnaeushof! Hierover ontvangen jullie een aparte brief.

Voor vragen of afmelden van uw zoon of dochter:
WhatsApp 06-28114804
www.scoutingwwb.nl/speltakken/bevers/opkomst

Groetjes van de beverleiding,
Keet Kleur (Emmy), Rozemarijn (Monica), Steven Stroom (Joran) en Rebbel (Jacqueline)

De beverleiding zoekt nog vrijwilligers om leiding te worden.
Ben jij actief en vind je het leuk om met kinderen te werken?
Kom dan een keertje kijken of meld je aan bij bovenstaand mailadres.