De bevers (meisjes + jongens 4,5 t/m 7 jaar) hebben elke zaterdag opkomst van 10.45-12.30 uur. Bij evt. wijziging zie je dit hieronder. Het is handig deze voor een opkomst door te nemen, zodat uw zoon of dochter geschikt gekleed naar de opkomst komt. De leiding kan beslissen een programma aan te passen aan onverwachte omstandigheden.

JANUARI
Geen opkomst ivm kerstvakantie
14-01 Geen opkomst maar wel een Boerenkoolfeest in Dorpshuis de Reede in Rijsenhout van 17.00-19.00 uur. Klik hier voor de uitnodiging.
21-01 Met Steven Stroom gaan we zorgen voor de vogels.
28-01 We gaan vandaag proefjes doen en zullen ook zorgen voor een warm vuurtje.

FEBRUARI
04-02 We hebben we GEEN opkomst bij Scouting, maar gaan 's middags met alle leden van de WWB zwemmen in de Waterlelie van 15.00-16.00 uur. We zijn om 14.45 uur aanwezig in de hal van het zwembad en rond 16.15 uur krijgt iedereen een ijsje en kan je opgehaald worden in de hal van het zwembad. De kosten zijn 4 euro p.p. voor het zwemmen en een ijsje. Kinderen zonder zwemdiploma moeten 1 op 1 begeleid worden door een volwassen persoon (papa of mama, zij betalen ook 4 euro en krijgen ook een ijsje). Op deze dag mag je ook een vriend(in) meenemen (zij betalen ook 4 euro en krijgen ook een ijsje).
11-02 Het is bijna Valentijnsdag. Samen met Rebbel gaan we liefdeskoekjes bakken.
18-02 Het clubhuis toveren we om in de Disco. Je mag verkleed komen en we gaan lekker dansen en leuke muziekspelletjes doen samen met Steven Stroom.
25-02 MIJN OUDER IS DE BESTE! Vandaag mag je papa of mama meenemen en samen met papa/mama ga je allemaal opdrachten uitvoeren. Zeker weten dat jouw papa/mama de beste is.

Groetjes van de beverleiding,
Steven Stroom (Stefan),Sterre Stroom (Madelief), Noa (Tamara), Rebbel (Serra) en Rozemarijn (Anna).