De bevers hebben elke zaterdag opkomst van 10.45-12.30 uur. Bij evt. wijziging zie je dit hieronder.
In verband met Corona mogen de ouders/verzorgers niet op het terrein komen. U kunt uw kind brengen tot het hek bij de parkeerplaats, hier zal de leiding uw kind opwachten. Hier kunt u uw kind op 1.5m afstand ook weer ophalen.

05-06
Vandaag is onze laatste dag op reis in Nederland. We gaan allemaal Nederlandse spelletjes doen.
12-06 Vandaag gaan we samen met professor Plof varen. We gaan met elkaar naar het scoutingeiland, hier gaan we lunchen en i.p.v. 12:30u is de opkomst vandaag om 14:00u afgelopen.
19-06 Morgen is het vaderdag, samen met Professor Plof gaan we iets stoers maken voor papa.
26-06 Met goed weer gaan we lekker spelen met water, fietsen op de waterfietsen, neem je een handdoek en droge kleding mee?

03-07
 Laatste opkomst!

10-07 t/m 22-08 Geen opkomst i.v.m. grote zomervakantie.

Helaas is het niet meer mogelijk om bij ons oud papier in te leveren, u kunt nog wel uw gebruikte frituurvet (in plastic flessen) deponeren in de gele container. Wilt u hier meer over weten? Klik dan hier