De bevers (meisjes + jongens 4,5 t/m 7 jaar) hebben elke zaterdag opkomst van 10.45-12.30 uur. Bij evt. wijziging zie je dit hieronder.
Het is handig deze voor een opkomst door te nemen, zodat uw zoon of dochter geschikt gekleed naar de opkomst komt. De leiding kan beslissen een programma aan te passen aan onverwachte omstandigheden.

NOVEMBER
27-11 Met Sterre Stroom gaan we lekker pepernoten bakken want Sinterklaas is alweer even in Nederland.

DECEMBER
04-12 Spannend, vandaag komt Sinterklaas een digitaal bezoek brengen aan de scouting. Wilt u als ouder/verzorger uiterlijk 27-11 een stukje tekst aanleveren over uw kind voor in het grote boek? Dit mag per mail of per whatsapp. Alvast bedankt.
11-12 Mjam vandaag hebben we met elkaar een vroegtijdig Kerstontbijt. Je mag allemaal iets meenemen wat we met elkaar opeten. Wij als leiding zullen ook voor lekker eten/drinken zorgen. Je uniform mag in de kast blijven, je mag je mooie kleding aan.
18-12 Mooie kerstknutsel maken op de laatste beveropkomst van het jaar 2021.
25-12 Vrolijk Kerstfeest. Er is vandaag geen opkomst.

JANUARI
01-01 Gelukkig nieuwjaar. Er is vandaag geen opkomst.
08-01 Het is Kerstvakantie, er is vandaag geen opkomst.
15-01 Vandaag is het boerenkoolfeest hier heb je in december een uitnodiging van ontvangen. Zien we jullie allemaal in Rijsenhout?
22-01 Samen met Noa gaan we een knutsel maken in het thema winter. Ook mag je vandaag een vriendje of vriendinnetje meenemen naar de Bevers.
29-01 Samen met Rebbel en Sterre Stroom gaan we extra zorgen voor de dieren, we gaan zorgen dat ze extra kunnen eten in de winter.

Groetjes van de beverleiding,
Professor Plof (Joran), Steven Stroom (Stefan),Sterre Stroom (Madelief), Noa (Tamara), Rebbel (Serra) en Rozemarijn (Anna).

Helaas is het niet meer mogelijk om bij ons oud papier in te leveren, u kunt nog wel uw gebruikte frituurvet (in plastic flessen) deponeren in de gele container. Wilt u hier meer over weten? Klik dan hier