Opkomst info

Programma

De bevers (meisjes + jongens 4,5 t/m 7 jaar) hebben elke zaterdag opkomst van 10.45-12.30 uur. Bij evt. wijziging zie je dit hieronder. Het is handig deze voor een opkomst door te nemen, zodat uw zoon of dochter geschikt gekleed naar de opkomst komt. De leiding kan beslissen een programma aan te passen aan onverwachte omstandigheden.

MEI
07-05 GEEN opkomst, ivm vakantie
14-05 Samen met Rebbel en Noa hebben we een opkomst in het thema Lente.
21-05 Mjam, met Steven stroom gaan we vandaag broodjes bakken.
28-05 GEEN opkomst, ivm de leiding die op HIKE is

JUNI
04-06 Vandaag gaan met goed weer waterfietsen.
11-06 Vandaag gaan we varen naar het eiland, daar zullen we spelletjes doen en lunchen. We zullen vandaag opkomst hebben van 10:45 t/m 14:00 uur. Om 14:00 uur zijn we terug bij het hek. Mocht het heel slecht weer zijn vandaag, zullen we op het scoutingterrein blijven en is de opkomst om 12:30 uur afgelopen. Dit zullen wij communiceren via de app/mail.
18-06 Vandaag is de Beverdoedag meer informatie komt via een aparte brief.
25-06 Op 29 juni is het nationale modderdag, vandaag gaan we bij scouting al allerlei modderdingen doen, ook zullen we samen een blote voetenpad maken. De kans is groot dat je niet schoon blijft vandaag. Alle kinderen die een installatiebrief hebben gekregen zullen vandaag geïnstalleerd worden.

JULI
02-07 Met goed weer gaan we waterspelletjes doen.
09-07 De laatste opkomst voor de zomervakantie, deze zullen we (traditiegetrouw) afsluiten in het Linneaushof. Meer informatie over deze dag volgt nog.
16-07 t/m 27-8 Is er vanwege de zomervakantie GEEN opkomst.


Groetjes van de beverleiding,
Professor Plof (Joran), Steven Stroom (Stefan),Sterre Stroom (Madelief), Noa (Tamara), Rebbel (Serra) en Rozemarijn (Anna).


Kom een keertje gratis kijken!
Klik hier om 3x gratis kennis te maken.

Leiding gevraagd!

Scoutinggroep Wiol & Willem Barendsz. Zoekt actieve leiding voor diverse speltakken. De tijden hangen af van de opkomst van de groep en de leeftijd waarmee je aan de slag wilt. Het gaat in principe om de vrijdagavond, zaterdagochtend of -middag. Leiding geven bij de Scouting is een leuke en gezellige vrijetijdsbesteding zowel met de kinderen als de overige leiding binnen de groep! Voor verdere informatie via het contactformulier

Giften en schenkingen

Wilt u Scouting Wiol en Willem Barendsz. een warm hart toedragen? dan kunt u vrijwillig geld storten op onze rekening
NL11 INGB 0005843490 tnv Wiol en Willembarendsz Aalsmeer. Uw gift komt ten goede aan de uitvoering of ondersteuning van de scouting activiteiten. We kunnen het heel goed gebruiken en bijvoorbaat dank voor uw gebaar.