We hebben voor de komende weken een overzicht gemaakt van de activiteiten. Het is handig deze voor een opkomst door te nemen, zodat uw zoon of dochter geschikt gekleed naar de opkomst komt. De leiding kan beslissen een programma aan te passen aan onverwachte omstandigheden.
Opkomst van 10.45-12.30 uur tenzij anders aangegeven.

OKTOBER
05-10 Mmm we gaan koken of bakken met Keet. En als we het heel goed doen dan kunnen we een insigne verdienen. (Kosten voor een insigne is 1,80 euro, graag betalen op deze dag)
12-10 We hebben opkomst in ons clubhuis met als thema herfst.
19-10 Mooie herstknutsels maken en bladeren verven met Sterre. We gaan deze nog mooier laten kleuren. Neem evt. je tas met herfstspulletjes van vorige week mee.
26-10 Geen opkomst i.v.m. herfstvakantie

NOVEMBER
02-11 Professor Plof gaat weer scheikundige trucjes laten zien, bijv. hoe krijg je een ei in een fles of hoe schrijf je een geheim bericht met melk... Helpen jullie mee?
09-11 Sint Maarten, Sint Maarten.. de koeien hebben staarten... Met Noa gaan we leuke lampionnen maken en oefenen hoe we aan de deur moeten bellen.
16-11 Mmmm we gaan pepernoten bakken. (Ouders: willen jullie iets leuks schrijven over je kind i.v.m. Sint die op 30 november bij ons komt? Bijv. zwemdiploma, tand eruit, hobby’s, waar ze goed in zijn. Graag mailen naar onderstaand mailadres)
23-11 Vandaag is het een feestdag! Er worden nieuwe bevers geïnstalleerd. Noa en Rebbel helpen daarbij dat deze dag een feestje wordt. Deze nieuwe bevers krijgen op 2-11 een brief mee naar huis.
30-11 Oei dit wordt een spannende maar feestelijke dag! We krijgen hoog bezoek van Sinterklaas met pieten.

DECEMBER
07-12 O ja! De Kerst komt eraan. Waarschijnlijk heb je binnenkort een kerstboom thuis staan... en daar gaan we iets leuks voor maken.
14-12 Vandaag niet eten hoor, want we gaan met z’n alleen gezellig kerstontbijten. Iedereen neemt iets mee voor 3 personen, wat ‘ie lekker vind. Dan maken we met z’n allen een mooi feestmaal van.
21-12 Geen opkomst i.v.m. kerstvakantie
28-12 Geen opkomst i.v.m. kerstvakantie

JANUARI 2010
04-01 Geen opkomst i.v.m. kerstvakantie
11-01 Boerenkoolfeest in De Reede Rijsenhout. Begin december krijg je meer informatie.
18-01 In deze koude en donkere wintertijden gaan we het gezellig en knus maken in het clubhuis, lekker film kijken. Neem allemaal kussens, zitzakken mee.
25-01 O jee, de vogels hebben geen eten meer. Dat vindt Rebbel zo zielig, dus we gaan dan in deze opkomst pinda’s rijgen en vetbollen maken.

Voor vragen of afmelden van uw zoon of dochter:
WhatsApp 06-28114804

Groetjes van de beverleiding,
Keet Kleur (Amanda), Professor Plof (Joran), Steven Stroom (Stefan),Sterre Stroom (Laura), Noa (Tamara) en Rebbel (Jacqueline)