Opkomst van 10.45-12.30 uur.
Tenzij anders aangegeven.

We hebben voor de komende weken een overzicht gemaakt van de activiteiten. Het is handig deze voor een opkomst door te nemen, zodat uw zoon of dochter geschikt gekleed naar de opkomst komt. De leiding kan beslissen een programma aan te passen aan onverwachte omstandigheden.

08-12 Kimspel? Wat is dat? We gaan met Professor Plof allerlei dingen proeven, voelen en ruiken. Kijken of we hier goed in zijn.
15-12 Vandaag niet eten hoor, want we gaan met z'n alleen gezellig kerstontbijten. Iedereen neemt iets mee voor 3 personen, wat 'ie lekker vind. Dan maken we met z'n allen een mooi feestmaal van.
22-12 Geen opkomst i.v.m. kerstvakantie
29-12 Geen opkomst i.v.m. kerstvakantie

05-01 Geen opkomst i.v.m. kerstvakantie
12-01 Geen opkomst maar wel een Boerenkoolfeest in Dorpshuis de Reede in Rijsenhout van 17.00-19.00 uur. Klik hier voor de uitnodiging!
19-01 We gaan met allerlei dingen oefenen om een insignes proberen te verdienen.
26-01 Neem een kussen, kleed of dekbed lekker mee want we gaan film kijken.

Voor vragen of afmelden van uw zoon of dochter:
WhatsApp 06-28114804

Groetjes van de beverleiding,
Keet Kleur (Amanda), Professor Plof (Joran), Steven Stroom (Stefan), Noa (Tamara) en Rebbel (Jacqueline)

De beverleiding zoekt nog vrijwilligers om leiding te worden.
Ben jij actief en vind je het leuk om met kinderen te werken?
Kom dan een keertje kijken of meld je aan bij bovenstaand mailadres.