De bevers hebben elke zaterdag opkomst van 10.45-12.30 uur. Bij evt. wijziging zie je dit hieronder.
In verband met Corona mogen de ouders/verzorgers niet op het terrein komen. U kunt uw kind brengen tot het hek bij de parkeerplaats, hier zal de leiding uw kind opwachten. Hier kunt u uw kind op 1.5m afstand ook weer ophalen.

APRIL
10-04 Samen met Keet Kleur gaan we er een gezellige opkomst van maken. Keet Kleur gaat na vandaag weer naar Texel, we hopen haar einde van het jaar weer te zien bij de Bevers.
17-04 Mjam Mjam samen met Steven Stroom gaan we broodjes bakken op het kampvuur.
24-04 Het duurt nog even maar vanwege de vakantie gaan we vandaag alvast knutselen voor moederdag.

01-05
Vandaag is het vakantie en hebben we geen opkomst.
08-05 Vandaag is het vakantie en hebben we geen opkomst.
15-05 Vandaag gaan we een speurtocht lopen. Hopen dat we de weg kunnen vinden met elkaar.
22-05 Aankomende drie weken staan in het teken van Nederland. We gaan op reis in Nederland en allemaal leuke Nederlandse dingen doen
29-05 Vandaag hebben we een Nederlandse dans en lekker eten uit Nederland.

05-06
Vandaag is onze laatste dag op reis in Nederland. We gaan allemaal Nederlandse spelletjes doen.
12-06 Vandaag gaan we samen met professor Plof varen. We gaan met elkaar naar het scoutingeiland, hier gaan we lunchen en i.p.v. 12:30u is de opkomst vandaag om 14:00u afgelopen.
19-06 Morgen is het vaderdag, samen met Professor Plof gaan we iets stoers maken voor papa.
26-06 Met goed weer gaan we lekker spelen met water, fietsen op de waterfietsen, neem je een handdoek en droge kleding mee?

03-07
Vandaag is de laatste opkomst van het seizoen. Wat we vandaag gaan doen horen jullie nog.

Helaas is het niet meer mogelijk om bij ons oud papier in te leveren, u kunt nog wel uw gebruikte frituurvet (in plastic flessen) deponeren in de gele container. Wilt u hier meer over weten? Klik dan hier