Opkomst van 10.45-12.30 uur. Tenzij anders aangegeven.

We hebben voor de komende weken een overzicht gemaakt van de activiteiten. Het is handig deze voor een opkomst door te nemen, zodat uw zoon of dochter geschikt gekleed naar de opkomst komt. De leiding kan beslissen een programma aan te passen aan onverwachte omstandigheden.

09-06 We gaan een eigen beverdoedag maken met heel veel leuke spelletjes!
16-06 We gaan bij mooi weer varen. Bij slecht weer blijven we in het clubhuis.
23-06 We gaan een reuzeknikkerbaan maken! Dit doen we met closetrolletjes. Dus als iedereen closetrolletjes of keukenrollen spaart en meeneemt, dan komen we een heel eind
30-06 We gaan bij mooi weer varen. Bij slecht weer blijven we in het clubhuis.

07-07 Waterspelletjes!!! Lekker knoeien met water, dus neem wel een handdoek mee... Dit doen we uiteraard alleen met mooi weer.
14-07 Laatste opkomst voor de zomervakantie. We gaan naar de Linnaeushof! Klik hier voor meer info.

Voor vragen of afmelden van uw zoon of dochter:
WhatsApp 06-28114804
www.scoutingwwb.nl/speltakken/bevers/opkomst

Groetjes van de beverleiding,
Rozemarijn (Monica), Steven Stroom (Joran) en Rebbel (Jacqueline)

De beverleiding zoekt nog vrijwilligers om leiding te worden.
Ben jij actief en vind je het leuk om met kinderen te werken?
Kom dan een keertje kijken of meld je aan bij bovenstaand mailadres.