De zaterdagwelpen (jongens 7 t/m 11 jaar) hebben elke zaterdag opkomst van 13.00-14.45 uur. De leiding kan beslissen een programma aan te passen aan onverwachte omstandigheden.

GEEN opkomst ivm meivakantie
14-05 Opkomst, de nieuwe welpen worden geïnstalleerd.
21-05 Opkomst, vandaag gaan we met insignes aan de slag
08-05 Geen opkomst ivm Hike (wandelevenement wat door de leiding gelopen wordt)

04-06 Opkomst, we gaan het water op.
11-06 Gewone opkomst.
18-06 We doen mee met de junior pramenrace! Op vrijdag 18.30-20.00 uur gaan we de praam opbouwen, en op zaterdag mag je meevaren.
25-06 Vandaag zijn we bij de geitenboerderij Amsterdamsebos. Het verzamelen en ophalen is daarzo.

02-07 Opkomst, we hebben een wateropkomst, dus neem een handdoek en zwembroek mee.
09-07 De laatste opkomst voor de zomervakantie, deze zullen we (traditiegetrouw) afsluiten in het Linneaushof. Meer informatie over deze dag volgt nog.
16-07 t/m 27-8 Is er vanwege de zomervakantie GEEN opkomst.