De boten liggen weer klaar om mee te gaan zeilen... dus vanaf nu draaien we weer de zomertijd van 13.00-17.30 uur, met uitloop naar 18.00 uur (het kan zijn dat we tegenwind hebben). En bij HEEL slecht weer gaan we niet zeilen en hebben we opkomst van 13.00-15.00 uur. Als we NIET gaan zeilen krijg je een mailtje. Maar je mag altijd bellen, smsen, WhatsAppen naar 06-28114804. In de lente/zomer proberen we zoveel mogelijk om op het water te zijn, om te (leren) zeilen, roeien of andere waterspelen te doen. Ben je een zaterdag niet aanwezig, meld je alsjeblieft af i.v.m. bootindeling. Wat neem je standaard mee als je gaat zeilen: Regenpak, dikke trui (want op het water is het altijd kouder dan op het land), drinken en iets lekkers om te eten, zwemkleding (als het te warm weer is om te zeilen), zonnebrand, petje, zonnebril met touwtjes/elastiek aan de pootjes.

07-07 Zeilen van 13.00-17.30 uur
14-07 Zeilen van 13.00-17.30 uur
21-07 t/m 29-07 Zomerkamp Alkmaar. Klik hier voor meer info!

Belangrijke mededelingen:

• Voor meer info en/of als je één van de opkomst niet kan komen, graag afmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Wil je in de Watsappgroep? Dit i.v.m. de terugtocht van de sleep dat ouder(s)/verzorger(s) niet zo lang hoeven te wachten.
  • Graag een appje met je naam (vader/moeder van …) naar 06-28114804.