Opkomst info

Programma

ACTIVITEITEN IN GROTE LIJNEN
In de winter draaien we vanaf november t/m maart wintertijden van 13.00-15.00 uur. Neem elke week je uniform mee!

DECEMBER
08 december: Casinospel samen met de verkenners. LET OP ANDERE TIJD van 15.30-17.30 uur
15 december: Kerstdiner ter afsluiting van het jaar: Kom allemaal in leuke feestkleding en dan gaan we samen met de verkenners gourmetten. LET OP ANDERE TIJD van 18.00-20.00 uur. Kosten: 10 euro p.p. Wel is er een vraag aan de ouders: wie wil zijn gourmetstel uitlenen aan ons? Graag op of voor 08-12 laten weten of je meedoet.
22 december: Geen opkomst
29 december: Geen opkomst

JANUARI
05 januari: Geen opkomst
12 januari: Geen opkomst maar wel een Boerenkoolfeest in Dorpshuis de Reede in Rijsenhout van 18.00-20.15 uur. Klik hier voor de uitnodiging!

Noteer in je agenda:
Zomerkamp 13 t/m 20 juli 2019 naar Gouda/Reeuwijk (Kastanujo). Kijk voor foto's op hun site: www.kastanujo.nl


Belangrijke mededelingen:

  • Voor meer info en/of als je één van de opkomst niet kan komen, graag afmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Wil je in de Watsappgroep? Dit i.v.m. de terugtocht van de sleep dat ouder(s)/verzorger(s) niet zo lang hoeven te wachten. 
    Graag een appje met je naam (vader/moeder van …) naar 06-28114804.

Leiding gevraagd!

Scoutinggroep Wiol & Willem Barendsz. Zoekt actieve leiding voor diverse speltakken. De tijden hangen af van de opkomst van de groep en de leeftijd waarmee je aan de slag wilt. Het gaat in principe om de vrijdagavond, zaterdagochtend of -middag. Leiding geven bij de Scouting is een leuke en gezellige vrijetijdsbesteding zowel met de kinderen als de overige leiding binnen de groep! Voor verdere informatie via het contactformulier

Oud papier en oud frituurvet

Als je nog oud papier hebt, kun je dit altijd in 1 van de 2 blauwe containers bij het voorste clubhuis deponeren. Ook uw gebruikte frituurvet (in plastic flessen) kunt u deponeren in de gele container.

Giften en schenkingen

Wilt u Scouting Wiol en Willem Barendsz. een warm hart toedragen? dan kunt u vrijwillig geld storten op onze rekening
NL11 INGB 0005843490 tnv Wiol en Willembarendsz Aalsmeer. Uw gift komt ten goede aan de uitvoering of ondersteuning van de scouting activiteiten. We kunnen het heel goed gebruiken en bijvoorbaat dank voor uw gebaar.