De verkenner (jongens 10,5 t/m 16 jaar) hebben elke zaterdag opkomst.
- Zomeropkomst (april-oktober) van 13.00-17.30 uur
- Winteropkomst (nov-maart) van 15.00-17.00 uur
De leiding kan beslissen een programma aan te passen aan onverwachte omstandigheden.

ACTIVITEITEN IN GROTE LIJNEN
JANUARI
Geen opkomst ivm kerstvakantie
14-01 Geen opkomst maar wel een Boerenkoolfeest in Dorpshuis de Reede in Rijsenhout van 18.00-20.00 uur. Klik hier voor de uitnodiging.
21-01 Gewone opkomst
28-01 Gewone opkomst

FEBRUARI
04-02 We hebben we GEEN opkomst bij Scouting, maar gaan 's middags met alle leden van de WWB zwemmen in de Waterlelie van 15.00-16.00 uur. We zijn om 14.45 uur aanwezig in de hal van het zwembad en rond 16.15 uur krijgt iedereen een ijsje en kan je opgehaald worden. Kosten: 4 euro p.p. Op deze dag mag je ook een vriend(in) meenemen (zij betalen ook 4 euro en krijgen ook een ijsje).
11-02 Gewone opkomst

NOTEER IN JE AGENDA:
za. 22-07 t/m za. 29-07 2023 Zomerkamp op de Stierop in Alkmaar. Thema kamp is: Wie is de Mol.
Klik hier voor informatie over het kamp.
Klik hier om nu in te schrijven (dit kan tot eind mei 2023).