De verkenner (jongens 10,5 t/m 16 jaar) hebben elke zaterdag zeilopkomst van 13.00-17.30 uur of winteropkomst (nov-maart) van 15.30-17.30 uur

ACTIVITEITEN IN GROTE LIJNEN

De boten liggen klaar om mee te gaan zeilen... dus vanaf mei draaien we weer de zomertijd van 13.00-17.30 uur, met uitloop naar 18.00 uur (het kan zijn dat we tegenwind hebben). En bij HEEL slecht weer gaan we niet zeilen en hebben we opkomst van 15.30-17.30 uur. Als we NIET gaan zeilen krijg je een mailtje. Maar je mag altijd bellen, smsen, WhatsAppen naar 06-28114804. In de lente/zomer proberen we zoveel mogelijk om op het water te zijn, om te (leren) zeilen, roeien of andere waterspelen te doen. Ben je een zaterdag niet aanwezig, meld je alsjeblieft af i.v.m. bootindeling. Wat neem je standaard mee als je gaat zeilen: Regenpak, dikke trui (want op het water is het altijd kouder dan op het land), drinken en iets lekkers om te eten, zwemkleding (als het te warm weer is om te zeilen), zonnebrand, petje, zonnebril met touwtjes/elastiek aan de pootjes.

SEPTEMBER
04-09
 Zeilopkomst
11-09 GEEN opkomst ivm Pramenrace
18-09 Zeilopkomst
25-09/26-09 WEEKENDJE EILAND
Het leek ons leuk om een klein weekendje te plannen op zaterdag 25 t/m zondag 26 september op ons eiland Nova Zembla aan de Westeinderplassen. Ga je mee?
En als je niet wil blijven slapen, kan je uiteraard alleen de zaterdag mee***.

ZATERDAG 25 SEPTEMBER:
- Om 12.30 uur bij het clubhuis verzamelen om alle spullen in de boot te leggen
- Uiterlijk vertrek om 13.30 uur richting scoutingeiland Nova Zembla.
- Rond 17.30 uur varen we naar Aalsmeer-dorp om daar wat te eten (geld krijg je van de leiding).
- ***Voor degene die niet willen blijven slapen stappen af bij de Kolenhaven (Stommeerweg 2, Aalsmeer) om 17.30 uur. (Let op dat je wel gebracht/gehaald wordt, want anders staat je fiets nog bij Scouting)
- Daarna varen we terug naar het eiland Nova Zembla om de tenten op te zetten
- Uiteraard steken we het vuur aan en hebben we evt. een avondprogramma.

ZONDAG 29 SEPTEMBER:
- We gaan eerst ontbijten en een lunchpakket maken
- De tenten afbreken/opruimen
- De verdere dag om te zeilen en/of andere leuke activiteiten te doen.
- Om 16.00 uur zijn we weer terug op het clubhuis.

Wat neem je mee:
Lunchpakket/drinken voor zaterdagmiddag, regenpak en winddichte/warme kleding, zwemspullen, slaapmatje, slaapzak, pyjama, toiletspullen, zaklamp, snoepjes, evt. de nodige medicijnen. Kosten: 25 euro. Geld neem je mee op 25 september.
- Bij slecht weer, gaat het weekendje niet door, maar wel de opkomst op zaterdag.
Geef even een reactie op of voor zaterdag 18 september of je wel/niet blijft slapen. Dan weten wij hoeveel boodschappen we moeten doen.

OKTOBER
02-10
 Zeilopkomst + overvliegdag
09-10 Zeilopkomst
16-10 Zeilopkomst
23-10 Zeilopkomst
30-10 Zeilopkomst

NOVEMBER
02-10
 Winteropkomst start, dus opkomst bij het clubhuis van 15.30-17.30 uur. Neem je uniform mee!

Helaas is het niet meer mogelijk om bij ons oud papier in te leveren, u kunt nog wel uw gebruikte frituurvet (in plastic flessen) deponeren in de gele container. Wilt u hier meer over weten? Klik dan hier